Galatasaray Eski Fenerbahçeli, Galatasaray yolunda! Transfer görüşmeleri başladı, teklife sıcak bakıyor

Eski Fenerbahçeli, Galatasaray yolunda! Transfer görüşmeleri başladı, teklife sıcak bakıyor

05.01.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Victor Nelsson için gelecek teklifleri değerlendirme kararı alan Galatasaray'ın aynı zamanda stoper arayışlarına başladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda Fenerbahçe'nin eski futbolcusu için görüşmelere başladığı aktarıldı.

Eski Fenerbahçeli, Galatasaray yolunda Transfer görüşmeleri başladı, teklife sıcak bakıyor

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi. Avrupa'dan takımların radarında olan Victor Nelsson için gelecek teklifleri değerlendirme kararı alan sarı-kırmızılıların, savunma hattına takviyede bulunma kararı aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Victor Nelsson'un olası ayrılığı nedeniyle stoper transferi için harekete geçen Galatasaray'ın eski Fenerbahçeli futbolcunun transferi için devrede olduğu iddia edildi. A Spor'un haberine göre; Galatasaray, Hoffenheim forması giyen Attila Szalai'yi transfer gündemine dahil etti.

Sarı-kırmızılıların, 25 yaşındaki stoperin transferi konusunda temaslara başladığı aktarıldı. Fenebahçe'den ayrılarak sezon başında Hoffenheim'a giden Attila Szalai'nin Türkiye'de yeniden forma giymeye sıcak baktığı vurgulandı.

Macar savunmacının bu nedenle Galatasaray'dan gelen transfer teklifine olumlu yanıt verdiği kaydedildi. Galatasaray idarecilerinin, Bundesliga ekibinde forma şansı bulmakta zorlanan Attila Szalai'yi sezon sonuna kadar kiralamak istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Hoffenheim'ın da Attila Szalai için gelen bu kiralama teklifine sıcak baktığı aktarıldı. Bundesliga temsilcisinin Attila Szalai için 2 milyon euro civarında bir kiralama bedeli talep ettiği vurgulandı.

Attila Szalai sezon başında transfer olduğu Hoffenheim'da 5 maça çıktı ve toplam 333 dakika sahada kaldı. 25 yaşındaki stoperin sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Attila Szalai'nin güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Vasas altyapısında futbola başlayan Attila Szalai daha sonra Rapid Wien II, Mezökövesd, Apollon Limassol ve Fenerbahçe'de forma giydi. Hoffenheim, sezon başında Attila Szalai için Fenerbahçe'ye 12 milyon 300 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Attila Szalai, Macaristan Milli Takımı'nda 41 maçta forma şansı buldu. 25 yaşındaki stoper bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı.