Turkish Airlines Euroleague EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de!

EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de!

09.01.2024 - 10:05 | Son Güncellenme:

EuroLeague’de her geçen hafta heyecan daha da artarken; çift maç haftasıyla birlikte basketbol severleri birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Çift maç haftası, bugün oynanacak 7 maç ile başlayacak. Temsilcilerimizin de sahne alacağı günde, Fenerbahçe Beko sahasında Partizan’ı ağırlayacakken; Anadolu Efes ise Panathinaikos’a konuk olacak.

EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de

Play-Off ve Play-In mücadelesinin kıyasıya yaşandığı EuroLeague’de, Misli’ye özel tüm maçlar Süper Oranlı! Ayrıca Misli’ye sadece üye olarak tüm Euroleague maçlarını canlı izleme şansını da yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Obradovic, İstanbul’da eski öğrencisine karşı…

7 sezon Fenerbahçe’de koçluk yapan ve 1 EuroLeague şampiyonluğu kazanan efsane koç Željko Obradović, eski yuvasına bu sefer rakip olarak dönüyor. Partizan’da 3. sezonunu geçiren Obradovic, geçtiğimiz sezon takımıyla EuroLeague’de iyi işler başarmış ve çeyrek finalde son şampiyon Real Madrid’e serilerde 3-2 kaybederek elenmişti. Bu sezon da Final-Four hedefiyle yola devam eden Sırp ekibi, 19 maçta 10 galibiyet aldı. Son olarak EuroLeague de ezeli rakibi Kızıl Yıldız’a kaybeden Partizan için bu maçın önemi daha da artmış durumda. Eski öğrencisi Sarunas Jasikevicius’un başında bulunduğu Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak Obradovic için her anlamda farklı bir maç olacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Jasikevicius ile sadece 1 kez kaybetti!

Ligde aldıkları Anadolu Efes yenilgisi sonrası Dimitrios Itoudis ile yollarını ayıran Fenerbahçe Beko, takımın başına Sarunas Jasikevicius’u getirmişti. Jasikevicius; ligde 4, EuroLeague’de ise 6 maç olmak üzere toplam 10 maçta sadece 1 yenilgi aldı. Kızıl Yıldız mağlubiyeti sonrasında Maccabi Tel Aviv’le Litvanya’da karşılaşan temsilcimiz maçı 109-74 kazanarak Euroleague’deki 11. galibiyetini almış ve EuroLeague’de ilk kez bir maçta 109 sayıya ulaşarak rekor kırmıştı.

Obradovic’ten sakatlık açıklaması…

Adriyatik Ligi’nde oynadıkları maç sonrası açıklama yapan koç Obradovic “Zach LeDay ve Alen Smailagic’in durumunu gözlemleyeceğiz. Smailagic’in Fenerbahçe‘ye karşı oynaması çok düşük ihtimal, LeDay’e bakacağız." şeklinde açıklamada bulundu. Temsilcimizde ise Metecan Birsen ve Raul Neto kesin olarak forma giyemeyecekken; Dyshawn Pierre’in durumu ise belirsizliğini koruyor.

Muhteşem maç saat 20:30’da…

EuroLeague’de 20. haftanın açılış maçı Fenerbahçe Beko ile Partizan arasında saat 20:30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak. Mücadele süper oran ve canlı yayın seçenekleriyle Misli’de olacak. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “canlı sohbet” özelliği ile maçı değerlendirmek isteyen Misli üyeleri bir araya gelebilecek.

Haberin Devamı

Bu sezon EuroLeague’de oynanan ilk maç da nefes kesmiş; Partizan sahasında Fenerbahçe Beko’yu 85-84 mağlup etmişti.

Ergin Ataman, Atina’da eski takımını ağırlayacak…

Geçtiğimiz sezon Anadolu Efes’ten ayrılarak eski günlerine dönmek isteyen Panathinaikos’un başına geçen Ergin Ataman, şu ana kadar EuroLeague’de 19 maçta 11 galibiyet aldı. Sezon başında kadroyu baştan kuran Ataman, takımı daha iyi bir seviyeye getirmeyi başardı. Panathinaikos, son 6 EuroLeague

maçının 5’ini kazanarak iyi bir çıkış yakaladı. Tecrübeli koç Ergin Ataman, EuroLeague’de üst üste şampiyonluklar yaşadığı Anadolu Efes’e karşı bu sefer rakip olarak parkeye çıkacak ve eski takımını mağlup ederek Play-Off yolunda önemli bir zafer daha almak isteyecek.

Erdem Can için kritik mücadele…

Bu sezon yapılanmaya giden Anadolu Efes için EuroLeague serüveni pek de iyi gitmiyor. 19 maçta 7 galibiyet alabilen temsilcimiz, EuroLeague’deki son 6 maçını kazanamadı. Son EuroLeague maçında Real Madrid ile tarihi bir maça imza atan Anadolu Efes, maçı kazanabilecek fırsatları eline geçirmesine rağmen 4 uzatma sonunda maçı 130-126 kaybetmişti. Üst üste gelen kötü sonuçlar, Ergin Ataman’ın yerine takımın başına geçen koç Erdem Can ile ilgili takımdan ayrılacağına yönelik spekülasyonlara da neden oluyor. Erdem Can ve öğrencileri Atina’da kazanarak nefes almak istiyor.

Haberin Devamı

İki takımda da eksikler soru işareti yaratıyor…

Ev sahibinde, Ioannis Papapetrou ve Luca Vildoza zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Kostas Sloukas ve Mathias Lessort gibi iki önemli ismin de durumu belirsizliği koruyor. Temsilcimiz Anadolu Efes’te ise Will Clyburn, Doğuş Özdemiroğlu ve Erkan Yılmaz kesin olarak yok. Tyrique Jones’un durumu ise maç saatinde belli olacak.

Ergin Ataman rövanşı almak istiyor…

Bu sezon İstanbul’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan ilk maç son saniyeye kadar başa baş geçmiş; Anadolu Efes rakibini 71-68 mağlup etmişti. Bugün saat 22:15’te Oaka Altion’da oynanacak karşılaşma yine süper oran ve canlı yayınlarla Misli’de olacak. Merakla beklenen karşılaşma “canlı sohbet” özelliğiyle Misli’de diğer üyelerle birlikte takip edilebilecek.

Haberin Devamı

EuroLeague’in 20. haftasında diğer maçların programı ise şöyle:

Bugün

21:00 AS Monaco – Baskonia (Misli’de Canlı İzle)

22:00 Bayern Münih – Real Madrid (Misli’de Canlı İzle)

22:30 – Valencia Basket – Zalgiris Kaunas (Misli’de Canlı İzle)

22:30 Asvel – Kızıl Yıldız (Misli’de Canlı İzle)

22:30 O. Milano – Alba Berlin (Misli’de Canlı İzle)

Yarın

22:30 Olympiacos – Barcelona (Misli’de Canlı İzle)

23:00 Maccabi Tel Aviv – Virtus Bologna (Misli’de Canlı İzle)

Misli’den yeni üyelere 50 TL hediye!

Avrupa basketbolunun kalbinin attığı EuroLeague’de maçların heyecanı Süper Oran ve canlı yayınlarla Misli’de yaşanacak. Sen de hemen mobil uygulamadan Misli’ye üye ol, kampanyaya katıl, anında 50 TL değerinde Misli Puan kazan ve EuroLeague’in keyfini doyasıya çıkar.

Yazarlar