Turkish Airlines Euroleague EuroLeague'de Zeljko Obradovic fırtınası! Real Madrid yıkıldı

EuroLeague'de Zeljko Obradovic fırtınası! Real Madrid yıkıldı

26.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Zeljko Obradovic, Euroleague’de gösterdiği başarı ile Partizan'ı 13 sene sonra play-offlara taşırken Real Madrid karşısında gecenin sürprizine imza attı.

EuroLeaguede Zeljko Obradovic fırtınası Real Madrid yıkıldı

Uzun yıllar Fenerbahçe Beko'nun koçluğunu yapan ve adeta taraftarın sevgilisi haline gelen Zeljko Obradovic, yeni takımı Partizan ile harikalar yaratıyor. Sırp çalıştırıcı, dün akşam Real Madrid'i evinde yıktı.

Haberin Devamı

TARAFTAR REKORU KIRILMIŞTI
Partizan'ın Olympiakos ile karşılaştığı maçta takımlarına destek olmak için tribünleri dolduran taraftarlar muhteşem bir desteğe imza attı. Partizan-Olympiakos maçını tam 20 bin 3 taraftar salondan takip etti ve EuroLeague'de sezon rekoru kırıldı.

Taraftarlar hakkında konuşan Zeljko Obradovic, “Bu atmosferi hayatım boyunca hatırlayacağım. Sadece ben değil, oyuncular da öyle. İnanılmaz. Kaç kişi beni bilet için aradı. Bu sadece Olympiakos maçı için de değil, Barcelona, Real Madrid, Cedevita Olimpia maçlarında da geçerli. Gurur duyuyoruz” açıklamasını yaptı.

BU SEZON HARİKALAR YARATIYOR
Fenerbahçe ile üst üste kazandığı başarıların ardından kariyerine Partizan'da devam Zeljko Obradovic sezona istediği gibi başlayamasa da 2023 yılında EuroLeague'e adeta damgasını vuruyor. Sezona üst üste aldığı mağlubiyetlerle istediği başlangıcı yağamayan Partizan 2023 yılında adeta yeni bir kimliğe büründü.

Haberin Devamı

EuroLeaguede Zeljko Obradovic fırtınası Real Madrid yıkıldı

13 YIL SONRA PLAY-OFF BİLETİNİ ALDI
Turkish Airlines EuroLeague'in 33. hafta maçında Obradovic yönetimindeki Partizan, AS Monaco ile karşı karşıya geldi. Son bölümü çok büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakada konuk ekip Partizan, Zach LeDay ve Kevin Punter ikilisiyle ayakta kaldı ve sahadan 88-84 galip ayrıldı.

Sırp temsilcisinin kaptanı Kevin Punter, kritik maçın bitimine son 17 saniye kala attığı üçlükle maçı kopardı. Zeljko Obradovic önderliğindeki Partizan, 13 sene sonra Euroleague'de play-offlara kalmayı garantiledi.

SON SANİYE ÜÇLÜĞÜYLE MADRİD'İ YIKTI
Turkish Airlines EuroLeague Playofflarının ilk müsabakasında Real Madrid, sahasında Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan’ı konuk etti.

Baştan sona müthiş bir çekişmeye sahne olan mücadelede Partizan, Kevin Punter’ın bitime 0.4 saniye kala bulduğu üçlükle sahadan 87-89 galip ayrıldı. Bu sonuçla Partizan, seride 1-0 öne geçerek saha avantajını rakibinin elinden aldı. Koç Zeljko Obradovic‘in ekibi, seride 2 maç daha kazandığı takdirde adını Final Four’a yazdırmış olacak.

Eşleşmenin 2. maçı, 27 Nisan Perşembe günü yine Real Madrid ev sahipliğinde oynanacak.

Haberin Devamı

Yazarlar