Turkish Airlines Euroleague EuroLeague'de zirve karıştı! Fenerbahçe Beko lider karşısında

EuroLeague'de zirve karıştı! Fenerbahçe Beko lider karşısında

30.01.2023 - 19:14 | Son Güncellenme:

THY EuroLeague'de Temsilcilerimizden Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko parkeye çıkacak. Fenerbahçe ise liderlik yarışından kopmadan ligde ter dökmeye devam ediyor. Ligde üst üste kupayı kaldırma başarısı gösteren Efes, 2022/23 sezonuna istediği gibi başlayamadı.

EuroLeaguede zirve karıştı Fenerbahçe Beko lider karşısında

EuroLeague’de 22. haftası yarın oynanacak maçlarla başlayacak. 21 haftada 10 galibiyet alan Ergin Ataman'ın öğrencilerinin hedefi kendilerini play-off sıralamasında tutabilmek.

Haberin Devamı

EFES YENİLGİYE ENGEL OLAMADI
Anadolu Efes ise Baskonia deplasmanındaydı ve temsilcimizin tüm zaafları uzatmaya giden maçta bir kez daha ortaya çıktı. Son dönemlerde hep 4. periyotları kaybeden Efes, Baskonia karşısında da 3. periyodu 7 sayı önde bitirdi ancak önce maçın uzamasına ardından da yenilgiye engel olamadı.

EuroLeaguede zirve karıştı Fenerbahçe Beko lider karşısında

FENERBAHÇE'NİN ESKİ YILDIZI ŞOV YAPTI
Sarı lacivertliler ise üç maçlık galibiyet serisinin ardından son olarak LDLC ASVEL’e kaybettiler. Fenerbahçe Beko, sahadan 91-77‘lik yenilgiyle ayrıldı. ASVEL’de eski Fenerbahçeli Nando De Colo, ASVEL formasıyla 26 sayı, 3 ribaund, 5 asist kaydetti. Dee Bost 15 sayı, 4 ribaund, 8 asist yaptı.

Sarı-laivertli takımın bir sonraki maçı Olympiacos‘a karşı olacak.

Haberin Devamı

EuroLeaguede zirve karıştı Fenerbahçe Beko lider karşısında

ÇILGIN GERİ DÖNÜŞ
Son dönemin formsuz ekibi Panathinaikos ile Final four ev sahipliği açıklandıktan sonra müthiş bir çıkış yakalayan Zalgiris Kaunas arasındaki karşılaşmada, bu seviyede sık rastlamadığımız bir dönüşe şahit olduk. İlk yarıyı 15 sayı geriden kapatan Panathinaikos, ikinci yarıdaki oyunuyla 89-65’lik galibiyete uzandı.

Çift maç haftası programı

Anadolu Efes:
-Zalgiris Kaunas
-Olympiacos

Fenerbahçe Beko:
Olympiacos
ALBA Berlin

PUAN DURUMU

EuroLeaguede zirve karıştı Fenerbahçe Beko lider karşısında

Yazarlar