1.Lig Evkur Yeni Malatyaspor’da 4 oyuncu ile yollar ayrıldı

Evkur Yeni Malatyaspor’da 4 oyuncu ile yollar ayrıldı

01.01.2017 - 15:26 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig’de şampiyonluk hedefleyen Evkur Yeni Malatyaspor’da devre arası transfer çalışmaları kapsamında 4 oyuncuyla yollar ayrıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da 4 oyuncu ile yollar ayrıldı

Malatya ekibinde Erkan Sekman, Ahmet Burak Solakel, Semih Beyaz ve Sinan Özkan ile yolların ayrıldığı belirtildi. Ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan Erkan Sekman, Sinan Özkan ve Semir Beyaz ve teknik heyetin raporu doğrultusunda gözden çıkarılan Ahmet Burak Solakel’in ligin ikinci yarısı için düşünülmediği ve bu nedenle yolların ayrıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu oyunculardan Ahmet Burak, Sinan ve Erkan’ın bonservisiyle, Semih’in ise kiralama yoluyla gönderilecekleri bildirildi. Genç oyunculardan Rahman Buğra’nın da alınacak yeni isimlerin durumuna göre kiralık olarak başka bir kulübe gönderilip gönderilmeyeceğine karar verileceği öğrenildi.

Ahmet Burak, Adana Demirspor'da

TFF 1. Lig takımı Evkur Yeni Malatyaspor’da ligin ilk yarısında bekleneni veremediği için gözden çıkarılan sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel, eski kulübü Adana Demirspor ile anlaştı.
Ligin İlk yarısında sergilediği performans teknik heyet tarafından beğenilmeyen ve ismi gönderilecek futbolcular arasına koyulan Ahmet Burak Solakel, TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor ile anlaşmaya vardı.
Ahmet Burak Solakel ligin ilk yarısında Evkur Yeni Malatyaspor’da 13 resmi müsabakada forma giydi.
Sarı-kırmızılı yönetimin Ahmet Burak Solakel’in yerine sol kanat için Ergün Teber ve Bilal Aziz ile yakın temasta olduğu öğrenildi.