Galatasaray Eyüpspor, transferde rotasını Galatasaray'a çevirdi! İşte Arda Turan'ın istediği isim

Eyüpspor, transferde rotasını Galatasaray'a çevirdi! İşte Arda Turan'ın istediği isim

24.06.2023 - 14:46 | Son Güncellenme:

Arda Turan yönetimindeki Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor, iddialı bir kadro kurmak için kollarını sıvadı. Gelecek sezon Süper Lig'e yükselmek isteyen İstanbul ekibi, Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Eyüpspor, transferde rotasını Galatasaraya çevirdi İşte Arda Turanın istediği isim

Geçtiğimiz sezon play-off'larda Bandırmaspor'a rövanş maçında son dakikalarda yediği gollerle final maçı şansını kaçıran Eyüpspor'da gözler yeni sezona çevrildi. Arda Turan önderliğinde bu kez Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen İstanbul ekibinde transfer çalışmaları büyük bir titizlikle yapılıyor. Gündeme ise oldukça sürpriz bir isim geldi.

Haberin Devamı

SAKARYA'YI DEVİRDİ, BODRUM'A YIKILDI

Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig Play-Off 1. Tur maçında Sakaryaspor'u son dakikada bulduğu golle geçti. Alpaslan Öztürk'ün fileleri havalandırdığı müsabakanın ardından Eyüpspor, yarı finalde Bodrumspor'un rakibi oldu.

Bodrumspor'u ilk maçta 1-0'lık skorla mağlup eden Eyüpspor, rövanşta deplasmanda oynadığı maçta 90'ıncı dakikanın uzatmalarında yediği 2 golle Süper Lig şansını kaybetti.

Eyüpspor, transferde rotasını Galatasaraya çevirdi İşte Arda Turanın istediği isim

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gelecek sezon Süper Lig'e çıkmak için iddialı bir kadro kurmak isteyen Eyüpspor'da transfer çalışmaları başladı. 1. Lig ekibi transferde Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. 

EMRE KILINÇ'A TALİP OLDU

Fanatik'te yer alan habere göre Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Eyüpspor, bonservisi Galatasaray'da olan ve geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen Emre Kılınç'ı transfer etmek istiyor.

Haberin Devamı

Ankaragücü de 28 yaşındaki futbolcuyu yeniden kiralamak istiyor. Yakın zamanda Galatasaray'ın Emre Kılınç'la ilgili karar vermesi bekleniyor.

BİR TALİP DAHA

Bunun yanı sıra DHA'da yer alan habere göre Samsunspor, Galatasaray ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Emre Kılınç’ı transfer etmek istiyor. Ankaragücü’nün de talip olduğu Emre için görüşmeler sürüyor.

İKİ AŞAMALI TRANSFER PLANI YAPILIYOR

Kırmızı-beyazlılar, yerli rotasyonunu güçlendirmek için transfer etmek istediği Emre için iki aşamalı plan yapıyor. Öncelikli hedef bonservisini alabilmek. Eğer bonservisi alınamazsa kiralık olarak kadroya dahil edilmeye çalışılacak.