Galatasaray Favori Bielsa, plase Garcia

Favori Bielsa, plase Garcia

02.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Mustafa Denizli ayrılığının ardından acil olarak teknik adam arayışına başladı.

Favori Bielsa, plase Garcia

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı yönetim, yabancı hocada karar kıldı. Fatih İşbecer, Selim Arda Üçer ve Alper Narman gibi genç idareciler, Marsilya’dan ayrılan Bielsa için harekete geçti. Gündemdeki diğer ismin de Roma’dan istifa eden Rudi Garcia olduğu belirtildi.

Galatasaray’da Mustafa Denizli döneminin sona ermesinden sonra sarı-kırmızılı yönetim hemen arayışa geçti.

Başkan Dursun Özbek ve kurmayları, bir süre için altyapı hocası Orhan Atik’in takımın başında yer almasına karar verirken daha önce olduğu gibi yine bir çok isim değerlendirmeye alındı.

Menajerler tarafından da teknik adamlar kulübe önerilmeye başladı. Sarı-kırmızılıların, Galatasaray’da devrim yapacak bir hoca için düğmeye bastığı ve buna göre bir seçim yapılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Şu an için boşta olan hocaların ismi ağırlık kazanırken, temasların hemen kurulması kararı alındı. Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu ve Mustafa Denizli’den sonra yerli çalıştırıcı dönemine de ara verilecek. Yeni hocanın yabancı olması konusunda ağırlıklı görüş ortaya çıkarken, Arjantinli çalıştırıcı Marcelo Bielsa’nın favori olduğu belirtildi. Özellikle genel sekreter Fatih İşbecer ile Selim Arda Üçer, Alper Narman gibi isimler, geçtiğimiz ağustos ayında Marsilya’dan istifa eden ünlü teknik adamı takımın başında görmek istiyor.

Garcia gelmeye hazır

Galatasaray’ın gündemindeki diğer bir isim ise Roma’dan istifa eden Fransız teknik adam Rudi Garcia... Fransa’da Lille’in başında önemli bir kariyer edinen Garcia’nın gelmeye hazır olduğu belirtildi.

Bu arada G.Saray’la anılan Murat Yakın, sarı-kırmızılılara yeşil ışık yaktı. Yakın, “G.Saray heyecan verici adres” dedi.

Futbolcu izliyor

Avrupa’da son olarak Marsilya’da çalışan Bielsa özellikle Güney Amerika’da sürekli futbolcu izliyor.