Fenerbahçe Fenerbahçe 21'lik golcünün peşinde! Transfer için yeni aday

Fenerbahçe 21'lik golcünün peşinde! Transfer için yeni aday

19.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus'la sözleşme imzalanmasının ardından gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin forvet hattına takviye için 21 yaşındaki oyuncuyu gündemine aldığı belirtildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe 21lik golcünün peşinde Transfer için yeni aday

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la anlaşmaya varılması sonrası transfer çalışmaları hız kazandı. Süper Lig devinin takıma yeni bir santrafor takviyesi yapmak istediği ve bu doğrultuda 21 yaşındaki oyuncuyu transfer gündemine dahil ettiği kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

HEDEF DEVLER LİGİ

Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda yönetilen transfer çalışmalarında hedefin yeni isimleri UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak ön eleme maçlarına yetiştirmek olduğu belirtildi. Süper Lig devinin özellikle Dinamo Kiev ile oynanacak olan müsabaka öncesi takımdaki eksikleri tamamlama kararı aldığı ifade edildi.

Fenerbahçe 21lik golcünün peşinde Transfer için yeni aday

LİNCOLN BONSERVİSİYLE GELDİ

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda ilk hamle Lincoln Henrique oldu. Sarı-lacivertliler, Portekiz ekibi Santa Clara'da forma giyen 23 yaşındaki oyuncunun bonservisini aldı. Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncu için 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödediği kaydedildi. Sarı-lacivertliler genç futbolcuyla 2026'ya kadar sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

BRUMA KİRALANDI

Süper Lig devinde takıma katılan bir diğer isim Armindo Bruma oldu. Fenerbahçe, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Portekizli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertliler bonservisi PSV Eindhoven'da bulunan tecrübeli oyuncu için yapılan anlaşmaya satın alma opsiyonunu da ekletti. Fenerbahçe'nin Bruma'yı transfer etmek istemesi halinde 4 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanabileceği kaydedildi.

Fenerbahçe 21lik golcünün peşinde Transfer için yeni aday

BRUNO HENRİQUE'DE SAKATLIK ŞOKU

Sarı-lacivertlilerde sol kanat transferi için gündeme gelen ve anlaşma sağlanan Bruno Henrique sakatlandı. Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı ve Flamengo'ya pazarlıklarını sürdürdüğü tecrübeli oyuncunun sakatlanmasının ardından yeni isimleri gündemine dahil ettiği öğrenildi. Öte yandan Bruno Henrique'nin uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı iddia edildi.

UKRAYNA BASINI DUYURDU

Süper Lig devi Fenerbahçe'yle ilgili gündeme sürpriz bir iddia atıldı. Ukrayna basınından Dynamomania'da yer alan habere göre; sarı-lacivertliler, Shakhtar Donetsk'te forma giyen Lassina Traore'yi transfer etmek için harekete geçti.

Fenerbahçe 21lik golcünün peşinde Transfer için yeni aday

Fenerbahçe'nin Afrikalı oyuncuyla anlaşma sağlamak için istekli olduğu haberin detaylarında yer aldı. Sarı-lacivertlilerin, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci ön eleme turundaki rakibinin Dinamo Kiev olduğu hatırlatıldı.

Haberin Devamı

SAKATLIĞI NEDENİYLE UZAK KALDI

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Lassina Traore geçtiğimiz sezon Shakhtar Donetsk formasını 14 müsabakada giydi. Dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan 21 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 9 kez havalandırma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe 21lik golcünün peşinde Transfer için yeni aday

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTECEK

Rahimo FC altyapısında yetişen Lassina Traore daha sonra Ajax'ın Güney Afrika'daki akademisinde oynadı. Hollanda temsilcisinde A takıma kadar yükselen Lassina Traore, 2021-2022 sezonu başında 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Shakhtar Donetsk'e transfer oldu. 21 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor. Burkina Fasolu yıldız adayının Ukrayna ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

Fenerbahçe 21lik golcünün peşinde Transfer için yeni aday

HÜCUMUN HER BÖLGESİNDE OYNAYABİLİYOR

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Lassina Traore özellikle süratiyle dikkatleri üzerine çekti. 21 yaşındaki oyuncunun hücumun her bölgesinde forma giyebilmesi avantaj olarak gösteriliyor. Burkina Fasolu oyuncu genç yaşına rağmen 17 kez milli takım forması giydi. Lassina Traore, Burkina Faso Milli Takımı'nda 7 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Jorge Jesus, Fenerbahçe'de: 2013'ten bugüne uzanan hikaye