Fenerbahçe Fenerbahçe, Abdülkerim Bardakcı için gözünü kararttı! İşte son teklif

Fenerbahçe, Abdülkerim Bardakcı için gözünü kararttı! İşte son teklif

19.06.2022 - 10:52 | Son Güncellenme:

Yeni teknik patron Jorge Jesus yönetiminde yeni sezon çalışmalarına başlayan sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ın da gündeminde olan başarılı savunmacı için kesenin ağzını açtı.

Fenerbahçe, Abdülkerim Bardakcı için gözünü kararttı İşte son teklif

Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı

Hücum hattında on numaraya Lincoln Henrique ve kanada da Bruma’yı alan sarı-lacivertliler, savunmasına ise Abdülkerim Bardakcı hamlesini yapmak için resmen harekete geçti.

Fenerbahçe, Abdülkerim Bardakcı için gözünü kararttı İşte son teklif

2.2 MİLYON EURO ARTI SAMATTA

Bu noktada A Spor’un haberine göre; Fenerbahçe, geride kalan sezonda İttifak Holding Konyaspor formasıyla ortaya koyduğu performansla transferin gözde isimlerinden biri haline gelen Abdülkerim Bardakcı için teklifini yaptı. Sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki savunmacıya karşılık yeşil-beyazlı kulübe 2.2 milyon euro bonservisle birlikte takasta Mbwana Samatta’dan oluşan bir paket sundu.

Öte yandan aynı haberde, Konyaspor cephesinin bu teklifi kabul etmesi ihtimalinin düşük olduğu fakat pazarlıkların devam etmesiyle daha somut gelişmelerin yaşanabileceğine de dikkat çekildi. Başarılı savunmacı Beşiktaş'ın da yakın markajında. 

Haberin Devamı

Yazarlar