Futbol Fenerbahçe Akhisar Belediyespor maçı ne zaman saat kaçta?

Fenerbahçe Akhisar Belediyespor maçı ne zaman saat kaçta?

20.02.2015 - 11:24 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper ligi'nde 21.haftada Fenerbahçe'nin rakibi Akhisar Belediyespor maçın ne zaman saat kaçta olduğu ve takımların son durumları haberimizde

Fenerbahçe Akhisar Belediyespor maçı ne zaman saat kaçta

Spor Toto Süper lig'inde 21.haftada Fenerbahçe Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Akhisar Belediyespor maçı 23 Şubat pazartesi Şükrü Saraçoğlunda saat 20:00 'de oynanacak olan maçın hakemliğini Özgür Yankaya yapacak

Fenerbahçe, Lig'de 46 puan Beşiktaş'ın arkasında ikinci sırada yer alıyor. Fenerbahçe Akhisar Belediyespor karşısında kazanıp liderin puan kaybetmesini bekliyecek.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor ile oyanacakları maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanın, aralıklarla yağan kar yağışı altında gerçekleştirildiği bildirildi.

Üst sahadaki antrenmanda futbolcuların, koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarının ardından 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı belirtildi. Dört gruba ayrılan futbolcuların, dönüşümlü olarak yapılan çift kale maçlarla antrenmanı tamamladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Antrenmanda Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım'ın, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğü belirtildi.

Fenerbahçe evinde 10 maçtır kaybetmiyor, toplamda 14 maçtır kaybetmiyor

Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos, "Fenerbahçe maçı bizim için şampiyonluk maçı gibi olacak" dedi.

Fenerbahçe maçı hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenmanla başlayan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Carlos, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe maçı bizim için şampiyonluk maçı gibi olacak" dedi.

Gekas'la ilgili bir soru üzerine Carlos, "Gol vakti geldiğinde olacaktır. Olduğu zaman da 2, 3, 4 artık ne kadar olursa. Yani onun üzerine ekstra baskı yapmak ya da konuşmak gereksiz" dedi.

Oğuz Dağlaroğlu'nun takımdan ayrı çalıştığı Akhisar Belediyespor'da Zokora'nın sakatlığının devam ettiği, hafif sakatlıklıkları bulunan Sertan Vardar ile Koray Arslan'ın durumlarının hafta içinde netleşeceği bildirildi.

Akhisar Belediyespor deplasmanda 7 maçtır kaybediyor.