Fenerbahçe Fenerbahçe anlaşma sağladı! Yıldız futbolcu İstanbul'a geliyor, işte bonservisi

Fenerbahçe anlaşma sağladı! Yıldız futbolcu İstanbul'a geliyor, işte bonservisi

27.01.2023 - 13:06 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Teknik Direktör Jorge Jesus’un çok istediği sol bek konusunda mutlu sona çok yakın. İddialara göre sarı-lacivertli ekibin bir süredir peşinde olduğu futbolcu İstanbul'a geliyor.

Fenerbahçe anlaşma sağladı Yıldız futbolcu İstanbula geliyor, işte bonservisi

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantep FK ve Ümraniyespor galibiyetleriyle moral bulan Fenerbahçe'de transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler, Jorge Jesus’un çok istediği sol bek konusunda son aşamaya geldi. 

Haberin Devamı

SAMET AKAYADIN İMZALADI

Fenerbahçe transfer döneminde kadrosunu Adana Demirspor'dan Samet Akaydın ile güçlendirmişti. Adana Demirspor'daki çıkışıyla A Milli Takım'a kadar yükselen Samet Akaydın'ı kadrosuna katan Fenerbahçe 28 yaşındaki stoperle 3.5+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. 

Fenerbahçe anlaşma sağladı Yıldız futbolcu İstanbula geliyor, işte bonservisi

BRUMA KİRALIK OLARAK GİDİYOR

Sezon başı yapılan Bruma transferi tartışmaları beraberinde getirdi. Büyük ümitlerle alınan futbolcu, ligin ilk yarısında listeye dahil edilmedi ve forma giyemedi. Zorunlu satın alma opsiyonu da bu transfer döneminde kullanıldı. Futbolcunun, kiralık olarak bir takıma gideceği haberleri ise gündemde yer alıyor.

VALENCIA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Fenerbahçe’nin en skorer ismi Enner Valencia, bitecek sözleşmesi hakkında konuştu. Ülkesi Ekvador’un basınına konuşan sarı-lacivertli oyuncu, “İnsanların gösterdiği sevgiden dolayı devam etmek isterim ama bu kulübün ne istediğine ve kişisel isteklere bağlı çünkü Fenerbahçe ile bir şeyler kazanmayı çok isterim. Tüm kulvarlarda savaşıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe anlaşma sağladı Yıldız futbolcu İstanbula geliyor, işte bonservisi

YİNE YENİDEN NAVAS

Fenerbahçe’de transferde öncelik sol beke verilmiş, kaleci takviyesi rafa kaldırılmıştı. Ancak Altay’ın istikrarsız performansı sonrası bu bölge için şartların zorlanması kararı alındı. PSG’den ayrılmaya hazırlanan Keylor Navas, yine ilk tercih konumunda.

Sarı-Lacivertliler, Keylor Navas ismini bir kez daha gündemine aldı. Fenerbahçe Yönetimi, tüm şartları zorlayacak. Kosta Rikalı eldiven, yedek beklediği PSG’den ayrılmak istiyor. Navas’a, Cristiano Ronaldo’nun takımı Al-Nassr talip olsa da bu kulübü geri çevirdi. Tecrübeli file bekçisi Avrupa’da kalmayı tercih ediyor.

FENERBAHÇE ANLAŞMA SAĞLADI

Fabrizio Romano'nun haberine göre Fenerbahçe Parma'dan Jayden Oosterwolde ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekip, 7 milyon euro karşılığında Parma ile anlaşmaya vardı

Fenerbahçe anlaşma sağladı Yıldız futbolcu İstanbula geliyor, işte bonservisi

İSTANBUL'A GELİYOR

Sarı-lacivertli ekibin anlaşmaya vardığı sol bek Oosterwolde'nin sağlık kontrolleri için Türkiye'ye geleceği de belirtildi.

‘ÜST DÜZEY OYNAMAYA HAZIR’

İtalyan parmalive.com’un yazarı Niccola Pasta, Jayden Oosterwolde hakkında Fanatik'e şu açıklamalarda bulundu: “Avrupa’da üst düzey oynayabilecek kapasiteye sahip. Hatta böyle devam ederse, 2-3 yıl sonra Avrupa’da pozisyonunun en iyilerinden biri olabilir. Gelişmek ve en iyilerden biri olmak konusunda çok istekli. Bu yüzden disiplini de üst düzeyde. Çalışmayı seviyor. Parma’dan ayrılmak istediği için birkaç haftadır kulüple bu yüzden bazı sorunlar yaşıyor. Henüz 21 yaşında olmasına rağmen karakter anlamında çok sağlam ve kararlı bir yapıya sahip. Hâlâ birebir savunma konusunda sıkıntı yaşıyor ancak iyi bir savunma oyuncusu diyebilirim.”

Haberin Devamı

SONRAKİ SATIŞTAN PAY

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre ise Jayden Oosterwolde transferinde sonraki satıştan yüzde 20 pay bulunacak.