Fenerbahçe Fenerbahçe, Attila Szalai'nin ayrılığını KAP'a bildirdi!

Fenerbahçe, Attila Szalai'nin ayrılığını KAP'a bildirdi!

24.07.2023 - 17:25 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de Attila Szalai ile yollar ayrıldı. Sarı-lacivert ekip, KAP'a yaptığı bildirimde Macar stoperin yeni takımını duyurdu. Ayrıca Fenerbahçe'nin kasasına girecek olan para da belli oldu

Fenerbahçe, Attila Szalainin ayrılığını KAPa bildirdi

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları devam ederken, takımdan ayrılacak isimler de belli olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde transfer görüşmeleri için Almanya'ya giden Macar stoper Attila Szalai, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a transfer oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbol A Takımı oyuncularımızdan Attila Szalai'nin, Almanya'nın TSG 1899 Hoffenheim kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

BONSERVİSİ DE BELLİ OLDU

Szalai transferiyle Fenerbahçe'nin kasasına girecek olan para da belli oldu. KAP'a yapılan açıklamaya göre sarı-lacivertli ekip 12.3 milyon euroyu kasasına koyacak

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde: "Profesyonel Futbolcumuz Attila Szalai'nin Alman Kulübü TSG 1899 Hoffenheim'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 12.300.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir."

Haberin Devamı

Öte yandan Sarı-lacivertliler, "Yolun açık olsun Attila Szalai" başlığıyla paylaştığı veda mesajında, "2021 yılından itibaren Sarı Lacivert formamızı aidiyetle taşıyan Attila Szalai’ye armamıza bugüne kadarki tüm katkıları için teşekkür eder; kariyerinin yeni döneminde kendisine sonsuz başarılar dileriz" denildi.

Fenerbahçe, Attila Szalainin ayrılığını KAPa bildirdi

SZALAI'DAN DUYGUSAL VEDA

Kendi sosyal medyasından da veda mesajı yayınlayan Szalai, Fenerbahçe için duygu dolu bir veda mesajı yayınladı.

Macar futbolcunun paylaşımında yer alan mesaj şu şekilde:

Sevgili Fenerbahçe ailem,

İlk günümden son güne kadar, her gününü mutluluklarla hatırlayacağım dolu dolu 2.5 seneyi geride bıraktım. Türkiye’nin güzel insanlarını tanıma ve dillerini öğrenme fırsatı buldum. Bana gösterdiğiniz sevgi ve destek benim için çok değerli.
Şimdi yeni bir maceraya atılıyorum ama Fenerbahçe ve Türkiye; benim kalbimde her zaman özel bir yerde olacak. Bana bu imkanı sunan ve bana bu güzel anıları yaşatan herkese teşekkür ederim. Hepinizi özleyeceğim.
Teşekkürler Fenerbahçe, her zaman kalbimde olacaksın.

ADI UNION BERLİN'LE DE ANILDI

Transfer döneminde Attila Szalai'nin ismi Alman ekibi Union Berlin'le de anılmış ve Macar stoperin transferinde önemli aşama kaydettiği ileri sürülmüştü. Ancak Szalai, Hoffenheim'ın yolunu tuttu.