ING Basketbol Süper Ligi Fenerbahçe Beko'ya şok! Sedye ile çıktı

Fenerbahçe Beko'ya şok! Sedye ile çıktı

26.08.2023 - 14:24 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko'ya yeni transferlerden biri olan Raul Neto'dan kötü haber geldi. Yıldız isim sedye ile parkeden ayrıldı

Fenerbahçe Bekoya şok Sedye ile çıktı

Yeni sezonda EuroLeague'de başarı hedefleyen Fenerbahçe'de dün iki ayrılık yaşanırken bugün de yeni transfer Raul Neto'dan gelen haberle sarsıldı.

Haberin Devamı

NİCK CALATHES VE NEMANJA BJELİCA KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR
Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesine konuşan Genel Menajer Derya Yannier, Fenerbahçe Beko'da 2 oyuncunun kadro planlamasında yer almadığını açıkladı: Nick ve Nemanja konusunu basitçe cevaplayayım. Fazla detaya girmek istemiyorum çünkü süreç devam ediyor. Nick ve Nemanja ikisi de bizim kontratlı oyuncumuz. İkisi de karakterlerini çok sevdiğimiz, saygı duyduğumuz ve ilişkilerimizin çok iyi olduğu iki oyuncu. Bazen sporda, basketbolda bazen profesyonel kararlar almak gerekiyor. Biz hem kendilerine hem menajerlerine uzun bir süredir bu seneki planlarımızda kendilerini düşünmediğimizi ilettik.

Şu anda hala kontratlı oyuncumuz olduğu için, bir çözüm bulunmadığı için kendileri de burada takımla olmak istedikleri için buradalar. Hem buranın hala bir parçası olmak istiyorlar hem de formda kalmak istiyorlar. İkisi de bizimle idmanlara başladı. Önümüzdeki süreçte duruma bakacağız. Net olarak söyleyebilirim ki bizim 15 kişilik belli olan çok güvendiğimiz bir kadro var. Bir iki tane de kolej takımından çifte lisansla buraya dahil etmek istediğimiz genç oyuncumuz var. Bu seneki kadroyu kafamızda bu şekilde planladık"

Haberin Devamı

Fenerbahçe Bekoya şok Sedye ile çıktı

NETO SEDYE İLE ÇIKTI
Fenerbahçe Beko'nun, yeni transferi Raul Neto, Brezilya'nın İran ile oynadığı maçın 3. çeyreğinde skor 62-25'ken sakatlandı.

Saha içerisinde tedavisi yapılan oyuncu daha sonra sedyeyle kenara alındı.

Brezilya Basketbol Federasyonu, İran karşısında sakatlanan Fenerbahçe Beko oyuncusu Raul Neto'nun sağ dizinde patellar tendon kopması olduğunu açıkladı.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA
Fenerbahçe Beko, Neto'nun sakatlığı sonrası deneyimli isim için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

"Brezilya forması ile FIBA 2023 Dünya Kupası'nda mücadele eden oyuncumuz Raul Neto, bugün oynanan İran karşılaşmasında talihsiz bir sakatlık geçirmiş ve mücadeleyi yarıda bırakmıştır. Brezilya Basketbol Federasyonu, yapılan sağlık kontrollerinin ardından sporcumuzun sağ diz patellar tendonunun koptuğunu açıklamıştır.

Haberin Devamı

Oyuncumuz Raul Neto'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

8 SEZONDUR NBA'DE FORMA GİYİYORDU
Fenerbahçe Beko, 8 sezondur NBA’de forma giyen Brezilyalı oyun kurucu Raul Neto ile sözleşme imzalandığını duyurmuştu. Sarı-lacivertli ekipten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, kariyerine sekiz sezondur NBA’de devam eden ve son olarak Cleveland Cavaliers forması giyen Brezilyalı oyun kurucu Raul Neto (1992, 1.85) ile 1+1 yıllık anlaşmaya varmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Raul Neto, sarı-lacivertli ekibin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı 5’inci isim oldu. Fenerbahçe daha önce Yam Madar, Nate Sestina, Sertaç Şanlı ve Georgios Papagiannis’i transfer etmişti.