Fenerbahçe Fenerbahçe için kritik 2 maç! İşte Fred ve Djiku'nun döneceği tarih

Fenerbahçe için kritik 2 maç! İşte Fred ve Djiku'nun döneceği tarih

08.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe yarın Ludogorest ve pazar günü Adana Demirspor’la oynayacağı maçları kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Djiku milli aradan sonra takıma dönecek, Fred’in ise hafta sonu forma giyebilmesi için yoğun çaba harcanıyor.

Fenerbahçe için kritik 2 maç İşte Fred ve Djikunun döneceği tarih

Fenerbahçe’de tüm gözler milli ara öncesinde yarın akşam Ludogorets ve pazar günü Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacak maçlara çevrildi. Sarı-lacivertliler zorlu müsabakalardan galibiyetle ayrılarak milli araya moralli ve kayıp yaşamadan girmenin hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

BECAO VE DJİKU 2 MAÇTA YOK

Fred, Becao ve Djiku’nun eksikliğini Trabzonspor maçında fazlasıyla hisseden Fenerbahçe’de sakat oyuncuların durumu büyük önem taşıyor. Tedavilerine devam edilen isimlerden Becao ile Djiku, Ludogorest ve Adana Demirspor maçlarında da görev yapamayacak.

Savunmanın en önemli isimlerinden Djiku milli aradan sonra takıma dönebilecek. Başarılı futbolcunun, 26 Kasım’da Karagümrük’le oynanacak maçta sahada olması bekleniyor. Orta sahanın enerji merkezi Fred de en geç Karagümrük karşılaşmasında formasına kavuşacak. Brezilyalı oyuncunun Adana Demir maçında az da olsa oynama şansı bulunuyor. Sakatlığı ciddi olan Becao’nun sahalara dönüş tarihi ise henüz netlik kazanmadı.

CENGİZ ÜNDER GERİ DÖNÜYOR

Haberin Devamı

Bu arada sakatlık dönemi ardından fiziksel eksiklerini büyük ölçüde gideren Cengiz Ünder’in Adana Demirspor maçının kadrosunda yer alabileceği ifade edildi. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın dün takımla çalışmalara başlayan milli futbolcuyu Adana’ya götüreceği bildirildi.

Yazarlar