Fenerbahçe Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ikinci Fred savaşı! Temaslar başladı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ikinci Fred savaşı! Temaslar başladı

22.03.2024 - 10:33 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in iki devi geçen yaz döneminde Fred ve Zaha transferi için karşı karşıya gelmişlerdi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Manchester United ile sözleşme yenilemeyen yıldız futbolcu ile temas kurduğu ileri sürüldü.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ikinci Fred savaşı Temaslar başladı

Trendyol Süper Lig'de nefes kesen zirve mücadelesine şahit oluyoruz. Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk ipini göğüslemek için kıyasıya rekabet içerisinde. Önümüzdeki sezonun kadrosunu da oluşturmak için şimdiden mesai harcamaya başlayan iki büyük kulüp, Manchester United'ın yıldızı için karşı karşıya geldi. Futbolcunun menajeri, hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ile temasa geçti.

Haberin Devamı

MARTIAL HAREKATI

Kariyerine Manchester United'da devam eden Anthony Martial, henüz kulübü ile sözleşme yenilemedi. Kırmızı-beyazlı ekip, kontratı sezon sonunda bitecek olan Fransız yıldız ile masaya oturmadı ve futbolcusunu gözden çıkardı. Forvetin menajerinin ise birçok kulüple temas kurduğu ve iletişime geçtiği kulüpler arasında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de olduğu iddia edildi. İki ezeli kulübün yaz transfer döneminde Martial'i kadrosuna katabilmek için yarışabileceği bildirildi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ikinci Fred savaşı Temaslar başladı

170 GOL ATTI

Manchester United formasıyla 317 maça çıkan Martial, 90 gol attı ve 55 de asist yaptı. Daha önce Monaco, Sevilla ve Lyon için ter döken Fransız yıldız, toplamda ise 403 maçta 106 gol, 64 de asiste imza atmayı bildi. Sol kanat, sağ kanat ve santrfor pozisyonunda oynayabilen Martial bu sezon ise 19 maçta 2 gol, 1 asist katkısı yaptı. Martial'e en güncel verilere göre 10 milyon euro değer biçiliyor.

Haberin Devamı

TEN HAG GÖZDEN ÇIKARDI

Manchester United Menajeri Erik ten Hag, Anthony Martial ile ilgili yaptığı açıklamada yolların ayrılacağına dair ipucu vermişti. Hollandalı teknik direktör geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Ocak ayının başında Martial ile ilgili sakatlık haberini aldığımda, gerçekten başka bir forvet almaya çalıştım. Ancak FFP meselesi vardı, bu yüzden forvet alamadık. Fakat şimdi başka seçeneklerimiz de var, eminim her şey yoluna girecek" dedi. Martial, yakın zamanda ameliyat olmuştu.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ikinci Fred savaşı Temaslar başladı

Yazarlar