Futbol Fenerbahçe Kadın Futbol Takımına sponsor desteği

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımına sponsor desteği

12.10.2023 - 15:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, forma sırt sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımına sponsor desteği

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, forma sırt sponsorluğu için Medicana Sağlık Grubu ile anlaşma imzaladı.

Haberin Devamı

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleşen imza törenine; Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Kadın Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş, Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Reha Özkaya, sarı-lacivertli kadın futbolcular, kulüp ve Medicana Sağlık Grubu yetkilileri katıldı.

BURAK KIZILHAN: BU İŞ BİRLİĞİ BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yeni bir iş birliği anlaşması gerçekleştirdiklerinin altını çizen Burak Kızılhan, "Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın 2023-24 sezonunda giyeceği formaların sırtında yer alacak yeni sponsorumuzu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Medicana Sağlık Grubu Fenerbahçe ile uzun yıllardır birlikte yol yürüyen, Fenerbahçe Üniversitesi özelinde kıymetli bir işbirliği halinde olan, bugün de spor sponsorluğu alanında yeni bir adım atıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, kadın futbolunu daha da yükseltmek ve desteklemek amacıyla Medicana Sağlık Grubu ile bu iş birliğini bizler için çok değerli. Kadın sporcularımızın daha fazla destekle sahada olmalarını sağlamak, toplumun her kesimine ilham kaynağı olmak için çaba sarf ediyoruz. Bu vesileyle, yeni yol arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Anlaşmamızın her iki taraf için de hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında nice başarıları birlikte kutlamak dileğiyle" dedi.

Haberin Devamı

KEMAL DANABAŞ: BU ANLAŞMA SADECE BİR SPONSORLUK ANLAŞMASI DEĞİL, AYNI ZAMANDA BİR DAYANIŞMANIN BAŞLANGICIDIR

Kadın Futbol Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş, "Bu anlaşma, Fenerbahçe'nin Kadın Futbol Şubesi için sadece bir sponsorluk anlaşması değil, aynı zamanda bir dayanışmanın başlangıcıdır. Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, kurulduğu sezondan itibaren zirveye oynayan, bu sezona da 5'te 5 ile başlamış, Türk kadın futbolunun öncü ve önemli bir parçasıdır. Fenerbahçe olarak kadın futboluna olan desteğimizi her zaman en üst seviyede tutmayı hedefliyoruz. Bunun için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Medicana Sağlık Grubu da sağlık sektöründe gösterdiği başarılarıyla tanınan saygın bir kuruluş olarak, kadın futboluna olan bu destekleriyle sadece spor dünyasına değil, topluma da büyük bir mesaj veriyor. Bu sponsorluk anlaşması, kadın futbolunun ve kadın sporcuların hak ettiği değeri bulmasına yardımcı olacak ve daha fazla genç kızımızın spora olan ilgisini artıracaktır. Bu anlaşmanın, sadece formamızın sırtındaki logoyla sınırlı kalmayacağına inanıyoruz. Aynı zamanda kadın sporcularımızın ve genç kızlarımızın hayallerini destekleyerek, daha aydınlık bir geleceğe katkı sağlayacağını düşünüyoruz. İş birliğimizin hayata geçmesine katkı sağlayan tüm Medicana Sağlık Grubu Ailesine teşekkür etmek istiyorum. Hedeflerimize yürüdüğümüz yolda başarılarla dolu bir işbirliği olmasını diliyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında hep birlikte nice başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

REHA ÖZKAYA: TARİHİ BİR GÜN YAŞIYORUZ
Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Reha Özkaya ise "Fenerbahçe'nin sırtını dayadığı bir marka olmaktan gurur duyuyoruz. Aslında tarihi bir gün yaşıyoruz. Fenerbahçe Petrol ofisi iddiasını çok ciddi bir şekilde ortaya koydu. Biz de bu desteği vererek geçen yılki kaçırdığı şampiyonluğu yakalamalarını ve birlikte o sevinci paylaşmamızı bekliyorum. 1992 yılından beri Türkiye'de faaliyet gösteren Medicana, Türkiye'nin en büyük sağlık gruplarından ve en büyük şirketlerinden biri. 15'i aşkın hastanesinde 10 bini aşkın hekim, hemşire ve personel ile faaliyet gösteriyor. Bulunduğu tüm coğrafyada spora destek verdi. Birçok kulübe destek olduk. Sporun ve sporcunun gelişmesi adına bunu bir vazife olarak gördük. Buna devam edeceğiz. Amacımız sadece insanların hastalandıklarında değil, hastalanmadan da önleyici sağlık tedbirlerini başvurmalarını sağlamak. Sadece 2022 yılında Dünya Sağlık Örgütü'nün verdiği raporda hareketsizlik sonucu önümüzdeki 10 yıl içerisinde 500 milyon kişi hastalanacak. Sporu desteklediğimiz takdirde, önlenebilir sağlık hizmetlerine de katkıda bulunuyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü bu yıl maşallah çok iyi başladı. Nazar değmesin. Harikulade güzel gidiyorlar ve bu başarıların artarak devam etmesini diliyoruz.

Haberin Devamı

Bütün yaz Kadın Voleybol Milli takımımızın gösterdiği başarılarda Fenerbahçe camiası da Fenerbahçeli sporcularla büyük bir onur ve gurur duymuştur. Kadın Voleybol ekibimizi de buradan tebrik etmiş ve kutlamış olalım. Erkek sporcu diye bilinen boksta, ciritte de keza yine böyle başarılar var. Aslında Fenerbahçe camiası kadını, kadın sporcuyu desteklemeyi ve bunun başarılarını almaya devam ediyor. Medicana Sağlık Grubu'nda 10 bini aşkın kişi çalışıyor. Aşağı yukarı bir hastanenin için 1500 kişi çalışır. Medicana Sağlık Grubu'nun çalışanlarının %73'ü kadın çalışandır. Bütün Fenerbahçe camiasının gurur duyduğu Fenerbahçe Üniversite bir bilim yuvası. Medicana Sağlık Grubu ile iş birliği içinde kuruldu, eğitim öğretim yılına başladı. Bu bilim yuvasının %68'i kadın bilim insanlarından oluşuyor. Medicana Modern Bilimler Akademisi ilk okuldan üniversiteye kadar tüm yurtta yayılmış bu okullardaki öğretmenlerimizin %73'ü yine kadın. Sağlıkta, bilimde ve eğitimde kadın var. Sporda niye olmasın. Ve fazlasıyla olacak. Türkiye'de kadınlar kendilerine verilen kaynakları çok üst düzeyde kullanıyorlar. Büyük başarı gösteriyorlar. Biz de her daim bu başarının paydaşı olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki yıllarda Medicana Sağlık Grubu Türkiye'den kazandığı bütün bu kaynağı, verimliliği ve tecrübeyi yine Türkiye'deki sporun ve sporcunun emrine sunacaktır. Sizlerin vesilesiyle bunu da tüm spor camiasına iletmek istiyorum. Bu anlamlı toplantıda sizlerle bulunmaktan dolayı mutluyum. Genel Sekterimiz Burak Kızılhan'a, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş'a çok teşekkür ederim. Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç'a ve Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Bozkurt'a da bu organizasyonun aslında temellerinin atılmasında büyük emekleri ve çabaları için de teşekkür etmek gerekir. İki sıkı Fenerbahçeli'nin ve Türkiye'deki iş insanın böyle güzel bir organizasyonu hazırlayıp bizleri buraya getirmesi, topluma sizin aracılığınız ile mesaj vermemiz ayrıca anlamlı oldu" dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar