Fenerbahçe Fenerbahçe-Kayserispor maçında tartışmalı pozisyon! 'Gol iptali gerekirdi'

Fenerbahçe-Kayserispor maçında tartışmalı pozisyon! 'Gol iptali gerekirdi'

07.04.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe, Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi ve Demir Grup Sivasspor'un rakibi oldu. Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonları eski hakem Deniz Çoban değerlendirdi.

Fenerbahçe-Kayserispor maçında tartışmalı pozisyon Gol iptali gerekirdi

Türkiye Kupası'nda son yarı finalist Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler baştan sona üstün götürdüğü mücadelede sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılarak turladı. Fenerbahçe yarı finalde Demir Grup Sivasspor'un rakibi oldu.

Haberin Devamı

Hakem yorumcusu Deniz Çoban, Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonları değerlendirdi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE TURLADI! RAKİP SİVASSPOR

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Kayserispor'u konuk etti. Karşılaşma Ülker Stadyumu'nda oynandı. Mücadelede Volkan Bayarslan düdük çaldı. Volkan Bayarslan'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ile Erdem Bayık üstlendi. Fenerbahçe, Kayserispor'u 4-1'lik skorla devirdi ve Türkiye Kupası'nda Sivasspor'un yarı finaldeki rakibi oldu.

Fenerbahçe'nin gollerini 8 ve 41'inci dakikalarda Emre Mor ile 59'da Serdar Dursun ve 90'da Arda Güler attı. Kayserispor'da fileleri 18'inci dakikada Dimitrios Kolovetsios havalandırdı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Kayserispor maçında tartışmalı pozisyon Gol iptali gerekirdi

EMRE MOR VE SERDAR DURSUN FIRTINASI

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmaya Emre Mor ve Serdar Dursun ikilisi damga vurdu. Emre Mor iki golle yıldızlaşırken Serdar Dursun maçın en kritik anlarında yaptığı asist ve attığı golle tüm dikkatleri üzerine çekti. Fenerbahçe tribünleri Serdar Dursun'u alkışladı. Milli golcünün performansı Jesus'un forvet rotasyonu için de büyük anlam taşıdı.

JESUS, İRFAN CAN'I SAKİNLEŞTİRDİ

Fenerbahçe'de 68. dakikada oyuna giren İrfan Can Kahveci, taraftarlar tarafından tepki gördü. Öte yandan Kahveci, maç içinde topla buluştuğu sırada tribünden ıslık sesleri yükseldi. 

Tribünlerin Willian Arao'yu ve İrfan Can Kahveci'yi yuhalaması sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, tribünlere tepki gösterdi. Tecrübeli çalıştırıcı, özellikle kale arkasındaki taraftarlara yönelik ellerini açarak isyan etti. 

Enner Valencia yerine 78. dakikada Arda Güler oyuna dahil oldu. Enner Valencia kenara gelirken ıslıklandı. Teknik adam Jorge Jesus, tekrar taraftara karşı döndü ve ellerini açtı. Daha sonra Ekvadorlu oyuncunun yanına giden Jesus, öğrencisini teselli etti.

Haberin Devamı

Kritik maçın son düdüğü geldi ve Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi. Müsabakanın bitimiyle yoğun tepki gören İrfan Can Kahveci, direkt soyunma odasına gitmek istedi. Bunu gören Jorge Jesus, İrfan Can'ı tutarak taraftarı selamlamasını istedi.

Fenerbahçe-Kayserispor maçında tartışmalı pozisyon Gol iptali gerekirdi

KAYSERİSPOR'DAN EMRE MOR'UN İLK GOLÜNE İTİRAZ

Fenerbahçe karşılaşmaya hızlı başladı. Maçın henüz 7. dakikasında Enner Valencia'nın asistinde Emre Mor, Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Kayserisporlu futbolcular Valencia'nın topu elle kontrol ettiği yönünde hakem Volkan Bayarslan'a itirazda bulundu.

Volkan Bayarslan kısa bir süre VAR ile iletişime geçtikten sonra orta noktayı gösterek golü verdi.

Fenerbahçe-Kayserispor maçında tartışmalı pozisyon Gol iptali gerekirdi

Deniz Çoban, Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonları Fanatik'te kaleme aldı.

"YAŞANANLARI ANLAMAKTA ZORLANIYORUM"

Son zamanlarda Türk hakemliğinde yaşananları anlamakta zorlanıyorum. Maçlara yapılan hakem atamaları aynı isimler etrafında dönerken, hatalar da artarak devam ediyor. Aynı isimlere maç verip, evinde oturan hakemleri görmezden gelmenin mantığını çözemiyorum. Dün oynanan maçın hakemi Volkan Bayarslan’dı ve VAR odasında da Atilla Karaoğlan vardı.

Haberin Devamı

"GOLÜN İPTALİ GEREKİRDİ!"

Fenerbahçe’nin Emre ile maçın başında 1- 0’ı yakaladığı golden önce, Valencia topu pazısıyla, açık şekilde, Emre’nin önüne indiriyor. Bu golün kesinlikle iptali gerekirdi.

Şimdi merak ediyorum bu maçın iki gözlemcisi Hamza Işın ile Halis Özkahya, Karaoğlan’a ne not verecekler! Karaoğlan hafta sonu maçından alınacak mı, yoksa yaptığı bu büyük hataya rağmen o maça çıkabilecek mi?

Fenerbahçe-Kayserispor maçında tartışmalı pozisyon Gol iptali gerekirdi