Voleybol Fenerbahçe maçı sonrası VakıfBank'ta kaptan Gabi Guimaraes: Tarih yazmak istiyoruz

Fenerbahçe maçı sonrası VakıfBank'ta kaptan Gabi Guimaraes: Tarih yazmak istiyoruz

14.04.2023 - 10:15 | Son Güncellenme:

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen VakıfBank'ta kaptan Gabi Guimaraes, Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Öte yandan Gabi finaldeki rakipleri Eczacıbaşı'ndaki Boskovic'i övdü.

Fenerbahçe maçı sonrası VakıfBankta kaptan Gabi Guimaraes: Tarih yazmak istiyoruz

Fenerbahçe Opet'i altın sette mağlup edip CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen VakıfBank'ta kaptan Gabi Guimaraes konuştu.

Haberin Devamı

MUCİZE GERİ DÖNÜŞ
CEV Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi finalinde Vakıfbank eşine az rastlanır bir geri dönüşe imza attı. İlk maçta Fenerbahçe Opet’e 3-0 kaybeden sarı-siyahlılar rövanşı aynı skorla kazandı, ardından oynanan Altın seti de kazanarak Süper Final’de Eczacıbaşı Dynavit’in rakibi oldu.

EGONU'DAN 21 SAYI
VakıfBank’ta Paola Egonu 21 sayıyla mücadelenin en skoreri olurken; Gabi 18, karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçilen Kara Bajema 13, Chiaka Ogbogu ise 10 sayı kaydetti

Fenerbahçe maçı sonrası VakıfBankta kaptan Gabi Guimaraes: Tarih yazmak istiyoruz

20 MAYIS'TA TORİNO'DA
CEV Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon kupanın sahibini final-four formatı değil, Süper Final mücadelesi belirleyecek. İki Türk takımı Eczacıbaşı Dynavit ile Vakıfbank’ın kozlarını paylaşacağı mücadele 20 Mayıs’ta Torino’da oynanacak, sonuç ne olursa olsun kupa Türkiye’ye gelecek.

Haberin Devamı

GABİ: HALA İNANAMIYORUM
Maç sonunda konuşan Brezilyalı smaçör Gabi: Gerçekten hala inanamıyorum. Takımımla gurur duyuyorum çünkü gerçek VakıBank bu, gerçek kalitemiz bu. Bugün gösterdik. Deplasmanda oynanamıza rağmen inanılmaz bir atmosfer yarattık. Pes etmedik, savaştık. Final için sabırsızlanıyorum.

BOSKOVİC ÖVGÜSÜ
Eczacıbaşı ile oynamak inanılmaz. Aynı zamanda harika oyuncuları var. Boskovic, Maja ve diğer oyuncular. Her maç daha büyüdüler ve daha iyi oldular.

'ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE TEKRAR TARİH YAZMAK İSTİYORUZ'
Ama dediğim gibi bizim kendi kalitemize, oyunumuza odaklanmalıyız. Bunu yapabileceğimizi biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde tekrar tarih yazmak istiyoruz.

ZEHRA GÜNEŞ: HİÇBİR ŞEYİN İMKANSIZ OLMADIĞINI GÖSTERDİK
VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş maçın başından sonuna kadar yüzde yüzlerini verdiklerini belirterek, "Bu gece voleybol tarihinin en iyi maçlarından birisi oynandı. Çok mutluyum. Biz takım oyunu olarak nasıl oynanabileceğini, hiçbir şeyin imkansız olmadığını, 3-0'lık bir mağlubiyet almışken geriye nasıl dönülebileceğini gösterdik burada. İlk setin birinci sayısından, altın setin son sayısına kadar gerçekten yüzde yüzümüzü verdiğimiz bir maçta. Bütün takım arkadaşlarımı güzel oyun için tebrik ediyorum. Finalde iki Türk takımı oynayacağımız için çok mutluyum. Türkiye'yi en iyi yerlerde temsil etmeye devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar