Futbol Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

15.07.2016 - 15:25 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Monaco maçı için nefesler tutuldu! Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. tur ön eleme ilk maçının saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı belli oldu! Fenerbahçe Monaco maçına ilişkin merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. tur ön eleme maçında Temsilcimiz Fenerbahçe Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco ile eşleşti. Son dönemlerde Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında zor rakipler ile karşılaşan Fenerbahçe geleneği yine bozmadı. 2013-2014 sezonun başında Arsenal, 2015-2016 sezonun başında ise Shaktar Donekts takımları ile eşleşen Fenerbahçe bu sezonda güçlü Fransız ekibi Monaco ile eşleşerek zor bir rakiple daha ön eleme turunda karşı karşıya gelecek. Çekilebilecek en zor kuralardan birini çeken Fenerbahçe Fransa futbolunun köklü kulüplerinden Monaco ile 26-27 Temmuz tarihlerinde Şükrü Saracaoğlu stadında karşılaşacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Monaco maçının ne zaman hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı şimdiden büyük merak konusu oldu. Peki Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Monaco ile ilk maçı İstanbul'da oynayacak

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Monaco ile eşleşti.

FENERBAHÇE MONACO MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe Monaco karşılaşması oynanacak. Fenerbahçe Monaco maçı 26-27 Temmuz tarihlerinde Şükrü Saracoğlu stadında oynanacak. Bu dev mücadele D Smart Smart Spor ekranından naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılan kura çekimi sonucunda sarı-lacivertlilerin rakibi, bir dönem Galatasaray'ın kalesini de koruyan Morgan De Sanctis'in de formasını giydiği Monaco oldu.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonu 2. sırada bitiren ve "Devler Ligi"nde ön eleme oynamaya hak kazanan Fenerbahçe, Monaco ile ilk maçı 26 veya 27 Temmuz'da İstanbul'da oynayacak. Eşleşmenin rövanşı ise 2 veya 3 Ağustos'ta Monaco'da yapılacak.

Fenerbahçe, turu geçmesi durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için son etap olan play-off turuna yükselecek. Sarı-lacivertliler, elenmesi halinde ise yoluna UEFA Avrupa Ligi play-off turundan devam edecek.

Yazarlar