Voleybol Fenerbahçe Opet altın sete taşıdı ama sonunu getiremedi! Melissa Vargas yetmedi

Fenerbahçe Opet altın sete taşıdı ama sonunu getiremedi! Melissa Vargas yetmedi

19.03.2024 - 22:18 | Son Güncellenme:

CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Fenerbahçe Opet, İtalya temsilcisi Vero Volley Milano'yu konuk etti. Sarı-lacivertliler, maçı altın sete taşıdı. Fenerbahçe altın seti 15-11 mağlup oldu ve final biletini kaybetti.

Fenerbahçe Opet altın sete taşıdı ama sonunu getiremedi Melissa Vargas yetmedi

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında İtalya temsilcisi Vero Volley Milano'yu konuk etti. Fenerbahçe altın sete taşıdığı maçı 15-11 kaybetti ve yarı finalde turnuvaya veda etti. Milano, Eczacıbaşı Dynavit-A.Carraro Imoco eşleşmesinin galibiyle final maçına çıkacak.

Haberin Devamı

ALTIN SETE TAŞIDIK
Sarı Melekler, İtalya'da oynanan ilk maçı 25-21, 27-25 ve 25-20 biten setler sonucu 3-0 kaybetmişti. Fenerbahçe setlerde 3-1'lik üstünlük sağladı ve altın sete müsabakayı taşıdı. Altın sette istediği sonucu elde edemeyen sarı-lacivertliler 15-11 seti kaybetti ve turnuvaya veda etti.

VARGAS YETMEDİ
Fenerbahçe'de Melissa Vargas'ın skorer üstünlüğü final biletini almak için yetmedi. Vargas 29 sayı ile mücadele etti. Öte yandan Fenerbahçe'de Arina 25 sayı kaydetti.

EGONU'YU DURDURAMADIK
Milano'nun İtalyan yıldızı Egonu takımını adeta sırtladı. Egonu 34 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı.

FENERBAHÇE OPET - MİLANO: 3-2

1. SET: 25-15
2. SET: 26-28
3. SET: 25-22
4. SET: 25-23
ALTIN SET: 11-15 

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opet altın sete taşıdı ama sonunu getiremedi Melissa Vargas yetmedi

FENERBAHÇE FIRSAT TEPTİ
İkinci sette ağırlığını koyan ve son bölüme kadar önde götüren Fenerbahçe skoru 23-17'ye getirdi. Set almaya 2 sayı kalmasına rağmen İtalyan ekibi inanılmaz bir geri dönüş sergiledi ve seti 28-26 önde tamamladı.

Fenerbahçe Opet altın sete taşıdı ama sonunu getiremedi Melissa Vargas yetmedi

EDA ERDEM LİBERO OLARAK KADRODA
Sultanlar Ligi'ndeki THY maçında sakatlanan kaptan Eda Erdem Dündar o günden sonra resmi maça çıkmadı. Sarı-lacivertlilerin ilk maçında kadroda yer alamayan Eda, rövanş maçında libero olarak listeye yazıldı. Kaptan Eda ısınmada sahada yer alsa da maçta forma giymedi.

Yazarlar