Voleybol Fenerbahçe set vermeden kazandı! Arina ve Stysiak iş birliği

Fenerbahçe set vermeden kazandı! Arina ve Stysiak iş birliği

21.11.2023 - 16:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi 9. hafta mücadelesinde Sarıyer Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli ekip mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe set vermeden kazandı Arina ve Stysiak iş birliği

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi 9. hafta mücadelesinde Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü’nü ağırladı. Baştan sona üstün oynadığı maçı 3-0 kazanan sarı-lacivertliler, bu sonuçla ligde 8. galibiyetini aldı ve zirve takibini sürdürdü.

Haberin Devamı

ARINA VE STYSİAK'TAN 25 SAYI

Karşılaşmada Fenerbahçe'nin yıldızları ön plana çıktı. Arina Fedorovtseva 12 sayıyla maçı tamamlarken Magdalena Stysiak ise 13 sayıyla mücadele etti ve galibiyette önemli rol oynadılar.

Fenerbahçe set vermeden kazandı Arina ve Stysiak iş birliği

MAÇTA YAŞANANLAR

Fenerbahçe karşılıklı serilere sahne olan ilk bölümü 10-6 önde geçti. Meliha Diken'in kullandığı servis turunda farkı açan sarı-lacivertliler, Ana Cristina’nın bloklarıyla seti 25-14 kazandı.

İkinci sete de 5-1’lik seriyle giren Fenerbahçe, Kaptan Eda’nın sayılarıyla skoru 13-9’a taşıdı. Stysiak ile farkı açan sarı-lacivertli ekip, seti 25-14 aldı ve maçta 2-0 öne geçti.

Arina Fedorovtseva’nın ace sayılarıyla üçüncü sette 9-3 öne geçen Fenerbahçe, farkı açmaya devam etti ve bu seti de aynı skorla 25-14 kazandı ve mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opet, 24 Kasım Cuma günü VakıfBank’a konuk olacak.

Yazarlar