Fenerbahçe Fenerbahçe sezon başında transfer etmişti, bekleneni veremedi! Serie A ekibi peşinde

Fenerbahçe sezon başında transfer etmişti, bekleneni veremedi! Serie A ekibi peşinde

18.01.2023 - 18:27 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de zirve yarışında Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin sezon başında kadrosuna kattığı yıldız futbolcuya Serie A ekibinin talip olduğu iddia edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Fenerbahçe sezon başında transfer etmişti, bekleneni veremedi Serie A ekibi peşinde

UEFA Avrupa Ligi'nde hedefine ulaşmak, Spor Toto Süper Lig'de de şampiyonluk yarışında yeniden zirveye çıkmak isteyen Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerin sezon başında transfer ettiği yıldız futbolcuya talip çıktı. Serie A ekibinin Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusuna kanca attığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de takıma yapılacak takviyelerin yanı sıra takımdan ayrılacak isimlerin de büyük önem taşıdığı belirtildi. Jorge Jesus'un sezon başında transferinde ısrarcı olduğu Gustavo Henrique'nin sözleşmesinin feshedilmesinin gündeme geldiği aktarıldı. Fenerbahçe kurmaylarının 29 yaşındaki stoperle yollarını ayırmak istediği vurgulandı. Taraflar arasındaki görüşmelerin başladığı kaydedildi.

TRANSFER HEDEFLERİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki ilk oyuncunun Haji Wright olduğu vurgulandı. Süper Lig'de attığı 9 golle dikkatleri üzerine çeken Haji Wright için pazarlıkların sürdüğü kaydedildi. ABD'li futbolcunun alternatiflerinin Moussa Dembele ve Alfredo Morelos olduğu belirtildi. Moussa Dembele ile Alfredo Morelos'un kulüplerinde mutsuz olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe sezon başında transfer etmişti, bekleneni veremedi Serie A ekibi peşinde

SOL BEK GİRİŞİMİ

Fenerbahçe'de kurmaylar sol bek transferini de gündemine aldı. Parma'nın genç yıldızı Jayden Oosterwolde'nin sarı-lacivertlilerin yakın takibinde olduğu aktarıldı. 21 yaşındaki sol bekin Fenerbahçe'de forma giymeye sıcak baktığı belirtildi. Fenerbahçe'nin transferdeki hedefinin satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama üzerine kurgulandığı kaydedildi.

İTALYA'DAN BOMBA İDDİA

Fenerbahçe'de tüm bu gelişmeler devam ederken bomba bir iddia ortaya atıldı. Tuttospor'un haberine göre; Fiorentina, Fenerbahçe'de bir türlü bekleneni veremeyen Joao Pedro'yu kadrosuna katmak istiyor. Mor Menekşeler'in transfer listesinde yer alan tecrübeli futbolcunun sakatlıktan nasıl döneceği de İtalyan kulüp tarafından yakından takip ediliyor. Haberde ayrıca Dusan Vlahovic'in ardından bir türlü istediği forveti bulamayan Fiorentina'nın, Joao Pedro'yu istediği kaydedildi. Pedro'nun transferinin gerçekleşmemesi halinde ise; Arnautovic, N'Zola, Beto, Colombo ve Duvan Zapata'dan birine teklif yapılacağı ifade edildi.

Fenerbahçe sezon başında transfer etmişti, bekleneni veremedi Serie A ekibi peşinde

G.SARAY'A İMZA ATMAMIŞTI

Sarı-lacivertliler, Brezilya asıllı İtalyan oyuncuyu büyük umutlarla transfer etmişti. Joao Pedro transferinde, ezeli rakip Galatasaray ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, operasyondan galip ayrılan taraf olmuştu. Fenerbahçe, geçen süre zarfında Joao Pedro, istenen verimi alamazken, oyuncunu yaşadığı ağır sakatlıklar da can sıkıcı oldu.

Haberin Devamı

Son olarak Rayo Vallecano ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Joao Pedro, tedavisini tamamlamış ve takımla çalışmalara başlamıştı. Yıldız oyuncu bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 15 maçta görev aldı. Tecrübeli futbolcu, 2 gol 1 asistlik katkıda bulundu.

Yazarlar