Fenerbahçe Fenerbahçe, Süper Lig'in genç yıldızıyla anlaştı! Bonservisi belli oldu

Fenerbahçe, Süper Lig'in genç yıldızıyla anlaştı! Bonservisi belli oldu

16.05.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Süper Lig'de forma giyen genç yıldıza kanca attığı öğrenildi. Galatasaray ve Beşiktaş'ın da gündemindeki genç oyuncu için ödenecek bonservis bedeli netlik kazandı.

Fenerbahçe, Süper Ligin genç yıldızıyla anlaştı Bonservisi belli oldu

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın karşısında geride kalan ve gelecek sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hızlandırıldı. Sarı-lacivertlilerin, Süper Lig'de forma giyen genç futbolcuyu kadrosuna katmak için geri sayıma geçtiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin, 2006 doğumlu genç futbolcu için ödeyeceği bonservis bedelinin netlik kazandığı aktarıldı. Ajansspor'un haberine göre; Beşiktaş ve Galatasaray, Sivasspor forması giyen Emre Gökay için transfer girişimlerinde bulundu. Beşiktaş ile Galatasaray'ın genç futbolcu için maliyet araştırması yaptığı aktarıldı.

Fenerbahçe'nin bu gelişme sonrası devreye girdiği ve Emre Gökay ile transfer için anlaşma sağladığı vurgulandı. Süper Lig devinin, 2006 doğumlu genç futbolcu için ödeyeceği bonservis bedelinin netlik kazandığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin Sivasspor'a 2 milyon 500 bin euroluk bonservis ödemesinde bulunacağı kaydedildi.

Emre Gökay bu sezon Sivasspor'da 13 maça çıktı. Genç oyuncu bu karşılaşmalarda 235 dakika sahada kaldı. 18 yaşındaki kanat oyuncusunun Sivasspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Emre Gökay'ın güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Haberin Devamı

Erkiletspor'dan Sivasspor altyapısına transfer olan Emre Gökay, U18 Milli Takımı'nda 12 müsabakada şans buldu ve 5 gol sevinci yaşadı.