Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

05.08.2013 - 10:16 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Cardozo: Gitmeme izin vermiyolar

Emenike'ye karşılık Krasic+para teklifi

Semih timsah oluyor

Haberin Devamı

Cardozo: Gitmeme izin vermiyolar

Kadro dışı bırakılan, Fenerbahçe'ye transferi ise bir türlü gerçekleşmeyen Paraguaylı yıldız "En yakın zamanda çözüm bulunmazsa olup bitenleri basın toplantısıyla anlatacağım" dedi

Fenerbahçe'nin transferde Emenike ile birlikte iki golcü adayından biri olan ancak geleceği hâlâ belirsizliğini koruyan Oscar Cardozo bir hayli gergin. Benfica'da hocası Jorge Jesus ile kavga ettiği için sezon başı hazırlık kampına dahil edilmeyen ve kadro dışı bırakılan 30 yaşındaki yıldız, çalışmalarını bir spor salonunda tek başına sürdürürken, oldukça moralsiz günler geçiriyor. Durumu hakkında basına açıklamalar yapan Paraguaylı futbolcu, kulübünün kendisine verdiği sözü tutmadığını belirtti.

Haberin Devamı

TARAFTARLAR CARDOZO'DAN YANA
Oscar Cardozo, "Benfica'dan ayrılmama izin vermiyorlar. Ancak bu durumun böyle gitmeyeceği açık. Geleceğim konusunda eğer en yakın zamanda çözüm bulunamazsa, bir basın toplantısı düzenleyerek olup bitenleri tüm kamuoyuna anlatacağım" dedi. Benficalı taraftarlar, Jorge Jesus-Oscar Cardozo geriliminde Cardozo'dan yana tavır takınıyor. Taraftarlar, geçen cumartesi günü takımlarının Sao Paulo'ya 2-0'lık skorla yenildiği hazırlık maçında Oscar Cardozo lehine tezahürat yaptı.

15 MİLYON EURO'YU HİÇ KİMSE ÖDEMİYOR
Oscar Cardozo'nun menajeri Pedro Aldave, Portekiz basınına oyuncusunun son durumu hakkında bilgi verdi. Benfica'ya sert bir eleştiride bulunan Aldave, "Cardozo'nun ayrılmasına izin vermiyorlar. Takım kamptayken o şu anda kendi başına antrenman yapıyor, çünkü hiçbir kulüp ona 15 milyon euro vermeyi kabul etmedi. Zaten bu da imkansız" diye konuştu. Cardozo'nun Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmemesinin tek sorumlusunun Benfica kulübü olduğunu ifade eden Aldave, "15 milyon euro, 30 yaşındaki bir oyuncu için oldukça yüksek bir para" ifadelerine yer verdi.

Emenike'ye karşılık Krasic+para teklifi

Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike ve Oscar Cardozo'nun aynı anda transferi gündeme gelirken, tüm hızıyla süren girişimlerden henüz net bir sonuç alınamadı. Sarı-lacivertliler, gerek Emenike gerekse de Cardozo konusunda bitirici vuruşu bir türlü yapamadı. En kötü ihtimalle bu iki yıldızdan birini renklerine katmak arzusunda olan yönetim, Emenike'nin transferinde ise Spartak Moskova'yı ikna etmek için yeni formül arayışında. Sızan bilgilere Milos Krasic'i bu transfere karşılık takasta kullanmak isteyen yönetim, üzerine de para vererek Nijeryalı yıldıza çubuklu formayı giydirmeyi planlıyor. F.Bahçe, Krasic+para teklifini Spartak Moskova'ya bu hafta içinde iletip, konuyu müzakereye açacak. Takasta Miroslav Stoch isminin de alternatifler arasında olduğu gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

BEKLERKEN GOLÜNÜ ATTI

Fenerbahçe formasını giymek için sabırsızlıkla bekleyen Emenike, gollerini atmayı da sürdürüyor. Rusya Ligi'nde dün zorlu Kuban Krasnodar deplasmanında takımının ilk golünü atan Emenike, Spartak'a 1 puan (2-2) sağladı. İlk kez puan kaybeden Spartak, 10 puanla liderliğini devam ettirdi.

Semih timsah oluyor

Forvet arayışlarını sürdüren Bursaspor, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Semih Şentürk'te sona geldi.

Haberin Devamı

Timsah, forvet transferinde son viraja geldi. Uzun süredir Fenerbahçeli Semih Şentürk ile görüşen Bursaspor işi bitirme noktasına getirdi. Tecrübeli forvet ile Bursaspor Yönetimi’nin yıllık 1 milyon 250 bin euroda el sıkıştığı öğrenildi. İş artık tamamen Semih’in bonservisine kaldı. Bu konuda da Fenerbahçe eskisi gibi işi yokuşa sürmüyor. Öyle ki kulüpler anlaşmazsa, Semih oynamadan yıllık 1 milyon 550 bin euroyu cebine koyacak. Tüm bu gelişmeler ışığında Vojvodina maçından sonra imzaların atılması bekleniyor.

Yazarlar