Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

14.08.2013 - 09:49 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri

Haberin Devamı

F.Bahçe Cardozo'yu kiralıyor

F.Bahçe'nin son bombası Fernandes

Artık başka bahara

F.Bahçe Cardozo'yu kiralıyor

Fenerbahçe'nin, Emmanuel Emenike'yi alınca Oscar Cardozo'dan vazgeçtiği, yabancı forvet transferini ise kapattığı ileri sürülmüştü. Ancak Portekiz basını öyle bir iddia ortaya attı ki yer yerinden oynayacak! O Jogo gazetesi, Fenerbahçe'nin Emenike'nin transferine rağmen Cardozo'dan vazgeçmediğini, sarı-lacivertlilerin Paraguaylı yıldızı kiralama yöntemi ile harekete geçtiğini ileri sürerek kafaları iyice karıştırdı.

SATIN ALMA OPSİYONLU

Gazete, "Cardozo için teklifler gelmeye devam ediyor" başlıklı haberinde, 12 milyon euro'luk bazı tekliflerin Benfica tarafından reddedildiği bildirdi, ardından bombayı patlattı! Haberde, "Fenerbahçe, Cardozo için Benfica'nın kapısını bu kez kiralık transferi için çaldı. Türkler yıllık kiralık bedeli olarak Benfica'ya Cardozo için 3.5 milyon euro bedel teklif etti. Benfica'nın bu teklifi kabul etmesi durumunda Cardozo da 2.8 milyon euro kazanacak" ifadelerine yer verildi. Fenerbahçe'nin Cardozo'nun 17 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu da elinde bulunduracağı vurgulandı

Haberin Devamı

F.Bahçe'nin son bombası Fernandes

Transferde yeniden taarruza geçen Fenerbahçe, Arda Turan'dan sonra bir diğer ezeli rakibi Beşiktaş'ın yıldızı Fernandes'e kancayı taktı. Sarı-lacivertli ekibin, Portekizli oyuncuya karşılık Webo+Holmen+para teklif edeceği ileri sürüldü. Beşiktaş ile sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda bitecek olan Fernandes mukavele yenilemek için siyah-beyazlı kulüpten 3 senelik sözleşme ve yıllık 3.5 milyon euro garanti para istiyor. Fernandes şu anda Beşiktaş'tan 2.3 milyon euro alıyor.

Artık başka bahara

Eskişehir'in Basın Sözcüsü Bekir Sıktı Saraç hiçbir futbolcularının satılık olmadığını, mevcut kadroyu koruyup güçlendirerek Süper Lig'de önümüzdeki sezon üst sıralara ve Avrupa'da mücadele edecek bir takım oluşturmaya çalıştıklarını açıkladı. Erkan ve Veysel'in Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili dolaşan dedikodular için eski hocaları Ersun Yanal'ı suçlayan Saraç, "Kendisini burada, Eskişehirspor'dan ayrılmadan önce ikaz etmiştim. Eskişehirsporlu futbolculardan elini çekmesini istemiştim kendisinden" diye konuştu. Saraç, "Erkan Zengin'i kesinlikle satmayacağız. Hatta anlaşma yapıp mukavelesini uzatmak istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

'KADROMUZU KORUDUK'

Saraç, "Eskişehirspor'daki yönetim değişikliğinden sonra çok iyi işler yapılmaya başlandı. Başta tabi sayın hocamız Ertuğrul Sağlam ile anlaştık teknik direktör olarak. Daha sonra N'Diaye'yi transfer ettik. Kadromuzu koruduk" dedi.