Voleybol Fenerbahçe - VakıfBank derbisi! İşte Melissa Vargas'ın son durumu ve puan tablosu

Fenerbahçe - VakıfBank derbisi! İşte Melissa Vargas'ın son durumu ve puan tablosu

03.03.2024 - 09:14 | Son Güncellenme:

Sultanlar Ligi'nin 10. haftasında VakıfBank, derbi müsabakasında Fenerbahçe Opet evinde VakıfBank'ı ağırlayacak. İşte derbi öncesi Melissa Vargas'ın son durumu ve Sultanlar Ligi'nde puan tablosu...

Fenerbahçe - VakıfBank derbisi İşte Melissa Vargasın son durumu ve puan tablosu

Sultanlar Ligi 23. hafta mücadelesinde lider Fenerbahçe Opet evinde VakıfBank'ı konuk edecek. Hafta içinde CEV Şampiyonlar Ligi'nde Stuttgart'ı eleyen sarı-lacivertliler yarı fianle yükselirken VakıfBank, İtalya deplasmanında Imoco'ya elendi. Fenerbahçe Opet, rakibini ligin ilk devresinde deplasmanda 3-1 mağlup etmişti.

Haberin Devamı

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak ve TRT Spor Yıldız'dan ekranlara gelecek.

MELISSA VARGAS SAKATLIĞINI ATLATTI
Çin ekibi Tiajnin'den Fenerbahçe'ye transfer olan Melissa Vargas'ın sakatlığı düzeldi. Vargas, Fenerbahçe'nin oynadığı son maçlarda forma giyerken etkili performansı ile göz doldurdu. Stuttgart maçında 24 sayı bulan Vargas maçın en skorer ismi oldu.

FENERBAHÇE LİGDE LİDER
Sultanlar Ligi'nde oynadığı 21 maçta 19 galibiyet alan Fenerbahçe Opet, ligin zirvesinde bulunuyor. Aynı galibiyet sayısına sahip olan VakıfBank ise ligin üçüncü sırasında yer alıyor.

İŞTE PUAN DURUMU

Fenerbahçe - VakıfBank derbisi İşte Melissa Vargasın son durumu ve puan tablosu

Yazarlar