Fenerbahçe Fenerbahçe ve Beşiktaş'a şok! Jose Mourinho'ya 150 milyon euroluk teklif

Fenerbahçe ve Beşiktaş'a şok! Jose Mourinho'ya 150 milyon euroluk teklif

26.05.2024 - 16:13 | Son Güncellenme:

Roma'nın yollarını ayırdığı Portekizli teknik adtam o tarihten bu yana boşta. Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Beşiktaş 2'nci Başkanı Hüseyin Yücel'in görüşme yaptığı Portekizli teknik adama astronomik teklif geldi.

Fenerbahçe ve Beşiktaşa şok Jose Mourinhoya 150 milyon euroluk teklif

Son olarak İtalya Serie A ekibi Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho, bir süre önce başkent ekibiyle yollarını ayırmıştı. O tarihten beri boşta olan Portekizli teknik adamın ismi Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılmıştı. İlk olarak Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, reklam çekimi için Türkiye'de olan Jose Mourinho ismini açıklamıştı. Yaptığı görüşmenin detaylarını da anlatan Yıldırım ;"Mourinho ile 2 saat görüştüm. Hiç para konuşmadık. Bir baktım televizyonda, '15 milyon verecekler' diyorlar. Sana ne? Şartlarda anlaşırsak gelecek ama siz bırakmıyorsunuz. Fenerbahçe'nin maçlarını izlediğini söyledi. Bir aday iletişime geçmiş, mevcut başkan menajerleri göndermiş." diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve Beşiktaşa şok Jose Mourinhoya 150 milyon euroluk teklif

YÜCEL: MOURINHO İLE GÖRÜŞTÜK

Önümüzdeki sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta da ikinci başkan Hüseyin Yücel, Jose Mourinho ile görüştüklerini açıklamıştı. Hüseyin Yücel yaptığı açıklamada "Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi ve Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. 

Fenerbahçe ve Beşiktaşa şok Jose Mourinhoya 150 milyon euroluk teklif

ÇILGIN RAKAM: 150 MİLYON EURO
Son olarak İtalya Serie A ekibi Roma'da görev yapan Teknik Direktör Jose Mourinho'nun yeni takımının belli oldu iddia edildi. İtalyan basınında yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı; "Mourinho'nun geleceği Türkiye'de görünmüyor. Özel olarak edindiğimiz bilgiye göre kendisi artık Suudi kulübü Al-Qadsiah'ın yeni teknik direktörü olmaya yakın."

Haberin Devamı

Suudi Arabistan ekibinin, Portekizli teknik adam 150 milyon euro değerinde bir sözleşme teklif ettiği ortaya çıktı. İtalyan basınında yer alan haberlerde, Mourinho'nun sadece bir yıllık sözleşme istediği ve Al-Qadsiah'ın teklifine sıcak baktığı belirtildi.