Fenerbahçe Fenerbahçe ve Trabzonspor derken yılın transfer bombası! İşte Alexander Sörloth'un yeni adresi

Fenerbahçe ve Trabzonspor derken yılın transfer bombası! İşte Alexander Sörloth'un yeni adresi

11.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer gündeminde olduğu öne sürülen Alexander Sörloth'la ilgili flaş bir gelişme yaşandı. RB Leipzig'de takıma yapılan takviyeler sonrası forma yarışında geride kalacağı düşünülen Norveçli'nin yeni adresini Sky Sports duyurdu. İşte transfer haberinin detayları...

Fenerbahçe ve Trabzonspor derken yılın transfer bombası İşte Alexander Sörlothun yeni adresi

Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Trabzonspor'un kadrosuna katmayı düşündüğü Alexander Sörloth konusunda yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. Norveçli santrforun yeni adresiyle ilgili Sky Sports sürpriz gelişmeyi duyurdu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ÇOK SAYIDA TAKIMDA OYNADI

26 yaşındaki oyuncu futbola Rosenborg Trondheim'da başladı. Tecrübeli futbolcu daha sonra Bodo Glimt, Rosenborg, FC Groningen, Midtjylland, Crystal Palace, Gent, Trabzonspor ve Real Sociedad'da forma giydi. Tecrübeli futbolcu için RB Leipzig, 2020-2021 sezonu başında 20 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor derken yılın transfer bombası İşte Alexander Sörlothun yeni adresi

İSPANYA'DA TUTUNAMADI

RB Leipzig'de forma şansı bulması zorlaşan ve takıma adapte olamayan Alexander Sörloth, geçtiğimiz sezonu Real Sociedad'da geçirdi. Norveçli santrfor bu süreçte yine istenen performansı gösteremedi. La Liga ekibi, Alexander Sörloth'un performansının son haftalarda yükselmesine rağmen sözleşmede yer alan satın alma opsiyonu maddesini kullanmadı.

LEİPZİG'E DÖNDÜ

Haberin Devamı

Bundesliga ekibine geri dönen Alexander Sörloth sezon başı kampına katıldı. Tecrübeli santrfor bu süreçte Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da transfer gündemine geldi. RB Leipzig'in Norveçli futbolcu için bu süreçte kiralamayı düşünmediği ve gelen teklifleri reddettiği öğrenildi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor derken yılın transfer bombası İşte Alexander Sörlothun yeni adresi

WERNER GELDİ

Alman ekibinde bu süreçte Timo Werner'in transfer edilmesi Fenerbahçe ve Trabzonspor'u ümitlendirdi. Alman basını, Norveçli futbolcu için RB Leipzig'in katı duruşunu bozduğu ve kiralama tekliflerine de sıcak baktığını yazdı. Alexander Sörloth'un Yussuf Poulsen, Andre Silva ve Timo Werner'in arkasında kalacağı vurgulandı.

5 DAKİKA SÜRE ALDI

RB Leipzig'in Norveçli golcüsü Bundesliga'nın ilk haftasında sadece 5 dakika süre aldı. Alexander Sörloth'un da düzenli olarak forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istediği öğrenildi. Bu doğrultuda Fenerbahçe ve Trabzonspor'un Alexander Sörloth için yeniden devreye girebileceği yazıldı.

Fenerbahçe ve Trabzonspor derken yılın transfer bombası İşte Alexander Sörlothun yeni adresi

KÖLN DEVREYE GİTDİ

Sky Sports'un haberine göre; Timo Werner transferiyle birlikte forma savaşında geri düşen ve takımdan ayrılmak isteyen Alexander Sörloth için Köln de devreye girdi. Alman ekibinin Norveçli futbolcu için bonservis bedeli ödemeye sıcak bakmadığı belirtildi. Alexander Sörloth için kiralama yoluna gidilebileceği kaydedildi.