Galatasaray Galatasaray'ın yıldızı Victor Nelsson için flaş transfer sözleri: Sevilla'ya gitsin isterim

Galatasaray'ın yıldızı Victor Nelsson için flaş transfer sözleri: Sevilla'ya gitsin isterim

10.08.2022 - 18:19 | Son Güncellenme:

La Liga ekibi Sevilla'da gözler Victor Nelsson'a çevrildi. İspanyol devinin kadrosuna katmak istediği Danimarkalı futbolcu için çarpıcı ifadeler kullanıldı. Tecrübeli savunmacının Sevilla'ya transferi konusunda son durum merak konusu oldu.

Galatasarayın yıldızı Victor Nelsson için flaş transfer sözleri: Sevillaya gitsin isterim

Sevilla'da savunma hattına Marcao'nun dahil edilmesinin ardından Victor Nelsson için de girişimler başladı. La Liga ekibinde transfer için hareketli saatlerin yaşandığı süreçte çarpıcı gelişmeler yaşandı. Victor Nelsson'a dair Danimarka'nın efsane futbolcusu konuştu.

Haberin Devamı

ERDEN TİMUR AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur kısa süre önce Victor Nelsson'un durumuna dair açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların antrenmanında basın mensuplarıyla buluşan Erden Timur, Victor Nelsson için gelen transfer tekliflerini açıklamıştı.

"GİTMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Erden Timur basın mensuplarıyla buluşmasında şu ifadeleri kullanmıştı: "Nelsson'la ilgili teklifler var. Biz kalmasını istiyoruz. Giderse alternatiflerimiz hazır. Benimle görüştü. Gitmek istediğini ve hayalleri olduğunu söyledi. Sezon öncesi kampında benim misyonum sizin hayalleriniz gerçekleştirmek dedim. Nelsson'a da şunu söyledim, bizim de senin de hayallerin var. Çok önemli bir oyuncu olduğunu söyledim. Planlarımız hazır."

Haberin Devamı

Galatasarayın yıldızı Victor Nelsson için flaş transfer sözleri: Sevillaya gitsin isterim

DANİMARKA EFSANESİ KONUŞTU

Sevilla, Marcao'dan sonra Galatasaray'dan Victor Nelsson'u transfer etmek isterken, flaş bir açıklama geldi. 2006-2008 yıllarında Sevilla'da forma giyen Danimarka futbolunun önemli isimlerinden Christian Poulsen, vatandaşı Victor Nelsson hakkında konuştu. Ayrıca transfer ile ilgili çarpıcı yorumlar yaptı.

"NELSSON'U TAKİP ETTİM"

Danimarka Milli Takımı'nda yardımcı antrenör olarak görev yapan Christian Poulsen, "Uluslararası liglerde oynayan futbolcularımızın çok fazla izliyorum ve elbette Victor Nelsson'un yaptığı her şeyi takip ettim ve ediyorum. Sevilla'nın ilgilendiğini duydum" dedi.

"NELSSON'UN FRANSA MAÇI..."

Açıklamalarına devam eden Paulsen "Dürüst olmak gerekirse, her maçta mükemmeldi. Kesinlikle çok iyi stoper. Paris'te Fransa'ya karşı aldığımız galibiyette çok önemli işler yaptı. Güçlü bir oyuncu ama aynı zamanda iyi bir tekniği var. Elbette Sevilla için oynamaya hazır" ifadelerini kullandı.

Galatasarayın yıldızı Victor Nelsson için flaş transfer sözleri: Sevillaya gitsin isterim

"G.SARAY'DA ÇOK İYİ OYNUYOR"

Nelsson'dan övgü dolu sözlerle bahseden Paulsen "Henüz 23 yaşında. O bugünün ve geleceği futbolcusu. Kendini çok geliştirdi. Galatasaray'ın izlediğim maçlarında yaşına rağmen, çok önemli bir futbolcu olduğunu gördüm. Ayrıca sakin bir çocuk ve gelişmeye devam etmek için gerekli hırsa sahip olduğunu biliyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"SEVILLA'YA GİTSİN İSTERİM"

Danimarkalı isim ayrıca "İnsanlar, Jules Kounde ya da bir futbolcuyla Nelsson'un karşılaştırmamalılar. Bu iyi bir şey değil. Danimarka için çok önemli bir futbolcu. Sevilla'ya transfer olmasını çok isterim. Böylece Sevilla maçlarına gitmek için bir bahanem de olur. Uzun zamandır gidemedim. Yakında Sanchez-Pizjuan'a gitmeyi umuyorum" dedi.

Galatasarayın yıldızı Victor Nelsson için flaş transfer sözleri: Sevillaya gitsin isterim

"SEVILLA'DA ÇOK İYİ OLURLAR"

Paulsen ayrıca "Thomas Delaney var ve onun mutlu olduğunu biliyorum. Geçen sezon sakattı, maçlarını izleyemedim. Thomas'ın kalitesinden şüphe edilemez çünkü çok saygın bir oyuncu. Daha ileri gideceğine ve Nelsson ile birlikte oynarsa, çok daha iyi olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.