Fenerbahçe Fenerbahçe'de 40 milyon euroluk operasyon! Sözleşme imzalanacak ve...

Fenerbahçe'de 40 milyon euroluk operasyon! Sözleşme imzalanacak ve...

08.03.2022 - 09:57 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe, gelecek sezonun planlamasına çoktan başladı. Yaz transfer döneminde takıma katılacak isimlerden ziyade elindeki oyuncuları olabildiğince yüksek bonservislere satmak isteyen sarı-lacivertli ekip kolları sıvadı. Fenerbahçe yönetimi takımdaki iki yıldız için 40 milyon euroluk operasyon için kolları sıvadı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçede 40 milyon euroluk operasyon Sözleşme imzalanacak ve...

Süper Lig'de son olarak Kadıköy'de 10 kişi kaldığı karşılaşmada Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlaması çoktan yapılmaya başladı. 

Haberin Devamı

HEDEF MAKSİMUM BONSERVİS GELİRİ

Kötü bir süreçten geçen Fenerbahçe, önümüzdeki sezona güçlü bir kadroyla kadroyla girmek istiyor. Takımda performansı yüksek olan ve Avrupa devlerinin de dikkatini çeken futbolcuları bulunan Fenerbahçe, yıldızlarını olabildiğince yüksek bonservis bedeliyle satmak istiyor.

Gelecek sezon kurulacak kadro ve yapılacak transferler için sağlam bir bütçeye ihtiyacı olan sarı-lacivertli ekip 40 milyon euroluk bir bonservis geliri için kolları sıvadı. 

 

CRESPO EN AZ 10 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo. sarı-lacivertli takımdaki performansıyla Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.

Yeni Şafak'ın haberine göre; Estoril'den 1.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen 25 yaşındaki Portekizli oyuncuyla Atletico Madrid ve Everton kulüplerinin ilgilendiği öğrenildi. Sarı-lacivertliler, Crespo için 10 milyon Euro'nun altındaki teklifleri değerlendirmeyi düşünmüyor.

Haberin Devamı

Atletico Madrid'in devre arasında sarı lacivertli kulübe satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu ancak Fenerbahçe'nin bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi. Crespo için sezon sonunda gelecek teklifler değerlendirilecek.

Fenerbahçede 40 milyon euroluk operasyon Sözleşme imzalanacak ve...

TRABZON MAÇINA DA DAMGASINI VURDU

Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki orta sahası Miguel Crespo, Trabzonspor maçı sonrasında sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi.

Portekizli oyuncu mücadele sonrasında paylaşılan koşu mesafelerinde 13 km koştuğu belirtildi. Karşılaşmanın 18. dakikasında takım arkadaşı İrfan Can'ın oyundan atılmasının ardından büyük bir mücadele ortaya koyan Miguel Crespo sarı lacivertli taraftarlardan büyük destek gördü.

 

 

SZALAİ'NİN SERBEST KALMA BEDELİ: 30 MİLYON EURO

Macaristan basınından Attila Szalai için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Habere göre Fenerbahçe, Attila Szalai ile yeni sözleşme imzalayıp oyuncunun maaşını 2 katına çıkaracak. Macarların flaş olarak geçtiği haber detayında başarılı stoperin serbest kalma bedelinin 30 milyon euro olacağı bilgisi de verildi.

Fenerbahçe Macar stoperi Attila Szalai için harekete geçti. Sarı-lacivertliler başarılı savunma oyuncusu için gelen transfer teklifleri sonrası, sözleşmesine serbest kalma maddesi eklemek istiyor. 24 yaşındaki stoperin maaşı iki katına çıkarılacak ve serbest kalma maddesi 30 milyon euro olarak belirlenecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçede 40 milyon euroluk operasyon Sözleşme imzalanacak ve...

ATTİLA SZALAİ'NİN SÖZLEŞMESİ YENİLENECEK

Akşam'ın Macar basınından aktardığı habere göre, Fenerbahçe başarılı stoperini bonservisi düşük elinden çıkarmak istemiyor. Sarı-lacivertlilerin Attila Szalai için planı 30 milyon euro bonservis elde etmek.

FENERBAHÇE'NİN ÖNEMLİ BİR PARÇASI OLDU

Attila Szalai, Fenerbahçe'ye transfer olduğunda kimse onun ilk 11'in vazgeçilmezi olacağına ihtimal vermiyordu. Macar stoper gösterdiği performans ile takımın değişmez isimleri arasına adını yazdırdı. Szalai, bu sezon Fenerbahçe'de 37 maçta forma giydi ve iki gol atıp iki de asist yaptı.

Yazarlar