Fenerbahçe Fenerbahçe'de 6 numara transferi için 3 kriter!

Fenerbahçe'de 6 numara transferi için 3 kriter!

12.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de son güne kadar transfer çalışması devam edecek. Sarı-lacivertlilerin, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın çok istediği Krunic özelliğinde bir isim aradığı için bugüne kadar beklediği öğrenildi

Fenerbahçede 6 numara transferi için 3 kriter

Fenerbahçe'de tek gündem altı numara transferi. Yönetim çalışmalarına devam ederken, 'Birini almak istesek çoktan alırdık. İşin uzamasının nedeni takımın kalitesini kaldıracak bir ismin olması' görüşünde birleşildi.

Yaz transfer döneminin ilk gününden itibaren sarı-lacivertli idareciler, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın listesinde bir numarada yer alan Milan'ın yıldız ismi Krunic için girişimlerini sürdürdü. Ancak Serie A ekibi oyuncusunu bırakmayınca yönetim alternatiflere yöneldi. Transferde son noktanın koyulmasının bu kadar uzun sürmesinin sebebi ise belirlenen üç kritere uygun ismin bulunması.

Sarı-lacivertliler önce fizik gücü yüksek, ardından takım arkadaşlarının arkasını toplayan ve son olarak da ofansif anlamda top kullanabilecek bir oyuncu arıyor. Üç kriterin birleşimi bir futbolcu bulmak zor olduğu için transferde son güne kadar beklenildi. Son dönemde Jota ismi öne çıksa da yönetimin böyle bir girişimi olmadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı


Yönetim altı numarayı son güne kadar arayacak ve bulunması halinde imzayı attıracak. Crespo'nun da 6 numara gelene kadar bekletildiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin de oyuncunun sözleşmesinde opsiyonu olduğu için rahat davranıyor.

Samet kalıyor
Son dönemde takımdan ayrılacağı haberleri çıkan Samet Akaydın için yönetim ve teknik heyet son kararını verdi. Tecrübeli futbolcu, Luan Peres dizinden ameliyat olacağı için Fenerbahçe'de kalacak ve 4. stoper olarak İsmail Kartal'dan şans bekleyecek. Geçen sezon 23 maçta sarı-lacivertli formayı terletmesine rağmen yeni sezonda yapılan transferlerin ardından gözden düşen Samet, Süper Lig'de sadece bir mücadelede 23 dakika şans buldu.

Tadic'ten 100. maçında asist
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic, başarılı performansını milli takımda da sürdürdü. Sırbistan, Euro 2024 Elemeleri G Grubu 6. maçında Litvanya'yı 3-1 mağlup etti. Tadic, Sırbistan Milli Takımı'ndaki 100. maçına çıkarken 11'de başladığı mücadelede 85. dakikada oyundan alındı. Tecrübeli oyuncu, karşılaşmayı hat-trick ile tamamlayan Mitrovic'in son golünde pası veren isim oldu.

Haberin Devamı

Hazırlıklar sürüyor
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında pazar günü Bitexen Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan idmana milli takım kamplarında bulunan isimler katılmazken, diğer isimlerin ısınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenmanda 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptığı bildirildi. İdman, çift kale maçla sona erdi.

Arda formasına beğeni yağmuru
Fenerbahçe'den, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sakatlığı nedeniyle forma giyemese de buna rağmen gündemden düşmüyor. İspanyol devinin teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin torununun, genç yıldızın formasıyla dolaşması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Tecrübeli teknik adamın torununun sosyal medyaya düşen Arda Güler formalı fotoğrafı çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Öte yandan İspanyol basını Real Madrid'in 27 Eylül'de oynayacağı Las Palmas mücadelesiyle milli futbolcunun sahalara geri dönebileceğini yazdı.

Haberin Devamı

Yazarlar