Fenerbahçe Fenerbahçe'de 7 ayrılık birden! İsmail Kartal transfer raporunu sundu

Fenerbahçe'de 7 ayrılık birden! İsmail Kartal transfer raporunu sundu

16.07.2023 - 18:43 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal yönetime transfer raporunu sundu. Tecrübeli teknik direktörün takımdaki 7 yıldızın ayrılığına onay verdiği iddia edildi.

Fenerbahçede 7 ayrılık birden İsmail Kartal transfer raporunu sundu

Süper Lig devi Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal gelecek sezon için kadro planlamasını oluşturdu. Sarı-lacivertlilerde üst üste gelen transferler sonrası gözler takımdan ayrılacak isimlere çevrildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın tam 7 oyuncunun ayrılığına onay verdiği öne sürüldü. Sarı-lacivertlilerin gelen teklifleri değerlendirme kararı aldığı aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

İRFAN CAN VE GUSTAVO'NUN BONSERVİSİ ALINDI

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen isimlerden İrfan Can Eğribayat ve Gustavo Henrique'nin bonservisi alındı. Sarı-lacivertliler, Brezilyalı stoper için Flamengo'ya 1 milyon 400 bin euro zorunlu satın alma opsiyonunu ödedi.

Göztepe'den kiralanan İrfan Can Eğribayat'ın da bonservisi alındı. 25 yaşındaki file bekçisiyle 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzalandı. İrfan Can Eğribayat'ın bonservisi için 1 milyon 200 bin euro ödendi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede 7 ayrılık birden İsmail Kartal transfer raporunu sundu

TRANSFERLER ART ARDA

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe transfer ve tescil dönemine hızlı bir başlangıç yaptı. Sarı-lacivertliler kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirdi. Dinamo Moskova'dan Sebastian Szymanski takıma dahil edildi. Polonyalı on numara için 9 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Bonservisi elinde bulunan oyuncular Ryan Kent, Alexander Djiku ve Edin Dzeko takıma katıldı. Umut Nayir transferinde Eyüpspor'a herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Ajax'tan ayrılan Dusan Tadic'le de her konuda anlaşma sağlandı.

Fenerbahçede 7 ayrılık birden İsmail Kartal transfer raporunu sundu

ARDA GÜLER, REAL MADRİD'E TRANSFER OLDU

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, İspanyol devi Real Madrid'in yolunu tuttu. La Liga temsilcisi, 18 yaşındaki on numarayla 6 yıllık sözleşme imzaladı. Arda Güler'in transferi için Fenerbahçe'ye 20 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Genç futbolcunun sözleşmesinde 10 milyon euroluk bonusun yanı sıra bir sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesinin yer aldığı Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildi.

Bundesliga ekibi Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı. Portekiz temsilcisi Braga ise Armindo Bruma için Fenerbahçe'ye 6 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Tiago Çukur ile Ertuğrul Çetin kiralık olarak takımdan ayrıldı.

7 AYRILIK KARARI BİRDEN

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın 7 futbolcunun ayrılığı yönünde yönetime rapor sunduğu aktarıldı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Sarı-lacivertliler, İsmail Kartal'ın gelecek sezon planlamasında yer almayan futbolcular için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede 7 ayrılık birden İsmail Kartal transfer raporunu sundu

İşte İsmail Kartal'ın kadro planlamasında yer almayan o isimler...

- WILLIAN ARAO

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın planları arasında yer almayan Willian Arao'nun güncel piyasa değeri 6 milyon euro. 31 yaşındaki orta saha için Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'in yanı sıra Brezilya'dan Corinthians'ın ilgisi bulunuyor.

- ATTILA SZALAI

Süper Lig devinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Attila Szalai'ni güncel piyasa değeri 14 milyon euro. 25 yaşındaki Macar savunmacı için Almanya Bundesliga ekiplerinden Freiburg, Hoffenheim ve Union Berlin devrede.

- JOAO PEDRO

Sarı-lacivertlilerin geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'a transfer çalımı atarak kadrosuna dahil ettiği Joao Pedro'nun da takımdan ayrılması bekleniyor. 31 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 6 milyon euro. Joao Pedro için Suudi Arabistan'dan Al Khaleej ve Serie A'dan Salernitana'nın ilgisi bulunuyor.

Haberin Devamı

- GUSTAVO HENRIQUE

Fenerbahçe'de takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan bir diğer isim Gustavo Henrique. 30 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 1 milyon 800 bin euro. Gustavo Henrique'nin temsilcisi oyuncusuna Brezilya ve Avrupa'dan bazı takımların ilgi duyduğunu açıkladı.

- DIEGO ROSSI

Ryan Kent transferinin ardından sarı-lacivertlilerde şans bulması zorlaşan Diego Rossi için MLS'ten Atlanta United, La Liga'dan Sevilla, Suudi Arabistan'dan Al Hilal ve Serie A'dan Bologna devrede. 25 yaşındaki Uruguaylı futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon 500 bin euro.

Fenerbahçede 7 ayrılık birden İsmail Kartal transfer raporunu sundu

- NAZIM SANGARE

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun gösterdiği performans sonrası sağ bekte forma şansı bulmakta zorlanan 29 yaşındaki Nazım Sangare'nin de ayrılması bekleniyor. Tecrübeli futbolcu için şu ana kadar herhangi bir teklif gelmedi.

- SERDAR DURSUN

Süper Lig devinde Umut Nayir transferi sonrası geri planda kalan Serdar Dursun'un da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 31 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 1 milyon 700 bin euro. Serdar Dursun için Almanya'dan Hertha Berlin, Macaristan'dan Ferencvaros ve Yunanistan'dan PAOK devrede.

Haberin Devamı

Yazarlar