Fenerbahçe Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Jorge Jesus seferi! Sözleşme detayları netleşmeye başladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Jorge Jesus seferi! Sözleşme detayları netleşmeye başladı

09.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda artık somut adımlar atılacak. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç Portekiz'de Jorge Jesus'la görüşmek yapacak. Ali Koç bu görüşme öncesi ilk durağı Madrid olurken detaylarına Milliyet ulaştı. Portekizli teknik adamla Fenerbahçe arasındaki görüşmelerde konuşulan sözleşme detayları da ortaya çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Jorge Jesus seferi Sözleşme detayları netleşmeye başladı

Fenerbahçe Kulübü'nde Vitor Pereira'yla yolların ayrılmasının ardından başlayan teknik direktör arayışı İsmail Kartal'ın gelmesiyle birlikte gelecek sezona çevrildi. Sarı-lacivertliler tecrübeli teknik adamla bu süreçte galibiyet serisi yakaladı. Fenerbahçe'de sezon sonuna kısa bir süre kala Başkan Ali Koç ve kurmayları, İsmail Kartal'la sezon sonunun ardından vedalaşıp göreve dünyaca ünlü bir teknik adamı getirmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

JORGE JESUS'TA SONA DOĞRU

Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç uzun süre Joachim Löw'le görüştü. Gerek Alman teknik direktör gerekse de Fenerbahçe'nin talepleri nedeniyle anlaşma bir türlü imzalanamadı. Fenerbahçe'de ibre yaklaşık bir ay önce Jorge Jesus'a çevrildi.

ALİ KOÇ, PORTEKİZ'DE BULUŞTU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Jorge Jesus seferi Sözleşme detayları netleşmeye başladı

Fenerbahçe'nin bir numaralı ismi Ali Koç, Nisan ayının sonunda Jorge Jesus'la bir araya geldi. Dev zirvede Portekiz Cumhurbaşkanı da yer aldı. Ali Koç ve Jorge Jesus arasındaki görüşmenin fotoğrafına Milliyet ulaşmıştı. Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus konusunda flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Haberin Devamı

ALİ KOÇ İKİNCİ KEZ GÖRÜŞECEK

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Jorge Jesus seferi Sözleşme detayları netleşmeye başladı

Fenerbahçe’de teknik direktör konusu artık netlik kazanıyor. Herkesin merakla beklediği Jorge Jesus konusunda sıcak saatler yaşanıyor. Başkan Ali Koç'un yeniden Portekiz'e gitmesi bekleniyor. Brezilya’dan Portekiz’e dönen Jesus da Fenerbahçe’yi bekliyor. Koç'un Portekiz öncesi ilk durağı İspanya oldu. 

MADRİD'DE ECA TOPLANTISI

Herkesin takip ettiği ve merakla beklediği Ali Koç'un yurt dışı seyahatinin detayları da ortaya çıktı. Başkan Ali Koç, dün Madrid'de yapılan Avrupa Kulüpler Birliği (ECA) toplantısına katıldı. ECA'nın yönetim kurulunda yer alan Ali Koç, bugün bu nedenle İspanya'nın başkenti Madrid'e gitti. Burada yeniden düzenlenen Finansal Fair Play kuralları, Şampiyonlar Ligi'nin geleceği ve istenen düzenlemeler ile bazı yeni kararlar üzerinde durulacağı aktarıldı. Ali Koç'un yurt dışı seyahatinde Portekiz'e Lizbon'a geçip Jorge Jesus'la görüşmesi de bekleniyor.

2 YILLIK SÖZLEŞMEYE F.BAHÇE DE SICAK

Başkan Ali Koç ile Jesus’un Lizbon’da görüşmeler yapacağı ve artık anlaşma konusunda adımlar atacakları kaydedildi. 67 yaşındaki çalıştırıcının 2 yıllık sözleşme konusunda ısrarcı olduğu ve bu konuda Fenerbahçe’nin de ılımlı yaklaştığı ifade edildi.

Haberin Devamı

MAAŞ BÜTÇESİ DE BELLİ OLDU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Jorge Jesus seferi Sözleşme detayları netleşmeye başladı

6 yardımcısıyla beraber göreve gelecek olan Portekizli teknik direktörün 7-8 milyon euro arası bir maaş bütçesine de ‘tamam’ demeye çok sıcak olduğu belirtildi.

Jorge Jesus ile Başkan Ali Koç arasındaki görüşmenin artık transferi bitirmeye yönelik olacağı, işin resmiyet kazanmasının an meselesi olduğu kaydedildi.

Jorge Jesus ve ekibinin dün oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçını da Lizbon’da izlediği vurgulandı. Özellikle Jesus’un yardımcısı Joao de Deus’un hazırladığı detaylı ve olumlu raporun ikna konusunda yardımcı olduğu belirtildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Jorge Jesus seferi Sözleşme detayları netleşmeye başladı

JORGE JESUS'TAN HAVALİMANINDA FLAŞ F.BAHÇE AÇIKLAMASI 

Havalimanında yoğun ilgi gören Jorge Jesus flaş açıklama yaptı. Portekizli teknik adam, "Brezilya'ya artık geri dönme gibi bir durum yok" dedi. Fenerbahçe ve Türkiye sorularıyla da karşılaşan Jesus, sadece "Bakalım belki" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Real Madrid: Destansı bir mücadeleyle finale!