Fenerbahçe Fenerbahçe'de Alper Pirşen istifa etti

Fenerbahçe'de Alper Pirşen istifa etti

28.02.2022 - 18:51 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, yönetim kurulu üyesi Alper Pirşen'in istifa etiğini açıkladı

Fenerbahçede Alper Pirşen istifa etti

İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama;

Haberin Devamı

Kulübümüzün Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Alper Pirşen, görevinden istifa etmiştir.

Sayın Alper Pirşen’e kulübümüz adına ortaya koyduğu emek ve katkıları için teşekkür ederiz.

'YARIŞMACI BİR KULÜBÜZ'
Alper Pirşen geçtiğimiz günlerde Twitter'da katıldığı bir sohbet odasında şunları açıklamıştı; Pirşen, "Federasyon şu ana kadar cevap vermediği için teknik olarak 28 şampiyonluk talebimizi reddettiklerini söyleyebiliriz" diye konuştu. Genç oyuncuların oynaması konusunda fikirlerini açıklayan Fenerbahçe'nin eski yöneticisi, "Sırf genç diye oyuncu oynatamayız, biz yarışmacı bir kulübüz" dedi.

"AİLESİ, ARDA GÜLER'İ ALTIN YUMURTLAYAN TAVUK OLARAK GÖRMÜYOR"
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi, sarı lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler'in ailesine de övgüler yağdırdı. Pirşen şunları söyledi: "Arda Güler'in ailesiyle konuştum. 'Ömer Faruk ile yaşananların ardından siz Fenerbahçe altyapısının imajı için son kalesiniz' dedim. Arda'nın en büyük şansı ailesi. Onu koruyup kolluyorlar. Altın yumurtlayan tavuk gibi görmüyorlar, çok olgunlar."

Haberin Devamı

"TRABZONSPOR SEZON BAŞINDA ARDA GÜLER'İ KİRALAMAK İSTEDİ"
Pirşen, Arda Güler'in altyapıda bilinen bir futbolcu olduğunu vurgulayarak "Arda öyle bilinmeyen bir oyuncu değildi. Beşiktaş, Trabzonspor ve Altınordu da istemişti onu. Ali Koç devreye girdi ve Arda'yı kulübe kazandırdı. Herkes biliyordu onun yeteneğini. Daha bu sezon başında Trabzonspor Arda için kiralama teklifi yaptı" dedi.

 

Yazarlar