Fenerbahçe Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Duyurdular: Maceranın sonuna geliyor

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Duyurdular: Maceranın sonuna geliyor

14.11.2022 - 19:10 | Son Güncellenme:

Süper Lig ve Avrupa'da aldığı başarılı sonuçlarla taraftarını mutlu eden Fenerbahçe, Giresunspor maçıyla Dünya Kupası arasında moralsiz gitti. Fenerbahçe'nin Ocak transfer döneminde birkaç takviye yapmayı düşündüğü belirtilirken beklenmedik bir ayrılığın yaşanabileceği iddia edildi.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Duyurdular: Maceranın sonuna geliyor

Jorge Jesus yönetiminde yeni sezona başlayan ve hem Süper Lig'de hem Avrupa'da aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Fenerbahçe, Dünya Kupası sonrası Ocak transfer döneminde birkaç takviye yapmay planlıyor. Sarı-lacivertlilerin hücum hattına önemli bir isim transfer etmeyi düşünürken sürpriz bir ayrılığın da yaşanabileceği iddia edildi. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve ayrılık haberinin tüm ayrıntıları...

Haberin Devamı

ALİ KOÇ VE JESUS'TAN TAKIMA DESTEK

Dünya Kupası arasına girilirken sahasında Giresunspor’a 2-1 kaybeden Fenerbahçe’de maç sonunda üzüntü vardı. Teknik direktör Jorge Jesus ve Başkan Ali Koç maç sonrası soyunma odasında takıma moral verip, sahip çıktı.

İlk olarak teknik direktör Jorge Jesus söz aldı, “Futbolda bugünkü gibi şeyler yaşanabiliyor, siz bundan çok daha iyi olduğunuzu herkese gösterdiniz. Arada iyi dinlenin, sonrasında çok çalışıp herkesi alıştırdığınız seviyede devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Duyurdular: Maceranın sonuna geliyor

Daha sonra tüm takıma seslenen Başkan Ali Koç, “Hepinize çok teşekkür ediyorum, bu ekip bu sezon bize büyük mutluluklar yaşattı, bundan sonra da yaşatmaya devam edecek. Ligde lideriz, Avrupa Liginde lider ve son 16’dayız. Dünya Kupasına gidenlere başarılar diliyorum, herkes iyi dinlensin kısa sürede çok maç trafiği yaşadık. Mental olarak rahatlayın, ben bu takıma güveniyorum bugünkü gibi yol kazaları olacaktır” diye konuştu. Konuşmalar sonrası soyunma odasında herkes kenetlendi ve tüm takım birbirini alkışladı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Jorge Jesus, Giresunspor yenilgisi sonrası futbolcularına sahip çıktı. Dünya Kupası arası nedeniyle tatile çıkacak ve milli takıma gidecek oyuncularıyla tek tek görüşen Jesus, hepsine moral aşıladı. Portekizli çalıştırıcı oyuncularına tek tek sarılıp sezonun ilk yarısında iki kulvarda da zirvede oldukları için tebrik etti. Jesus, Dünya Kupası’na gidecek oyuncularına da başarılar diledi.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Duyurdular: Maceranın sonuna geliyor

 

İKİ İSİM TARTIŞILIYOR: PEDRO VE KING

Fenerbahçe 116 günde 25 resmi maç oynadı. UEFA Avrupa Ligi grubunu lider tamamlayan sarı-lacivertliler, Süper Lig'de de Dünya Kupası arasında 29 puanla zirvede girdi. Habertürk'te yer alan habere göre Fenerbahçe bu yoğun maç trafiğinde yaz transfer dönemi kadrosuna kattığı iki isimden istediği verimi alamadı. O oyuncular Joshua King ve Joao Pedro.

JOSHUA KING DÜNYA KUPASI SONRASI DÖNÜYOR

Sezona iyi başlayan ve 8 maçta 3 gol 1 asistlik katkı yapan King'in sakatlığı uzun sürdü. Norveçli hücum oyuncusunun sahalara dönmesi uzadı.

Dünya Kupası'nın ardından takıma katılacak olan 30 yaşındaki oyuncu teknik direktör Jorge Jesus'un elini güçlendirecek. Joshua King için özel bir çalışma programı hazırlanacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Duyurdular: Maceranın sonuna geliyor

JESUS'TAN PEDRO'YA MESAJ

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Joao Pedro da henüz istenilen seviyede değil. Giresunspor maçında kırmızı kart gören Brezilya asıllı İtalyan forvet, takımını 1 kişi eksik bırakmıştı.

15 maçta 2 gol, 1 asist katkısı yapan Pedro ile görüşen teknik direktör Jorge Jesus, "Tatilden sonra sahada daha güçlü bir Joao Pedro istiyorum. Potansiyelini sahaya yansıtmalısın. Üzerindeki baskıyı atmalısın" dedi.

İTALYA'DAN PEDRO İDDİASI: MACERA SONA ERİYOR

Fenerbahçe'de şu ana kadar bekleneni veremeyen Joao Pedro'nun devre arasında takımdan ayrılabileceği iddia edildi. Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un Brezilya asıllı İtalyan yıldızın performansından memnun kalmadığı ve Ocak ayında takımdan gönderilmesine onay verebileceği aktarıldı.

İtalyan basınında yer alan habere göre Joao Pedro'nun Fenerbahçe macerası beklenenden kısa sürecek. Haberde Joao Pedro'nun Fenerbahçe'de iyi durumda olmadığı ve Ocak ayında sarı-lacivertli ekipten ayrılmasının sürpriz olmayacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Joshua King'in geri dönmesiyle Pedro'nun dördüncü alternatif konumuna düşeceği ve Jesus'un de İtalyan yıldızdan beklenen verimi alamadığı aktarıldı. Ocak transfer döneminde Fenerbahçe'nin Pedro ile ilgili gelecek tekliflere sıcak bakabileceği vurgulandı.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Duyurdular: Maceranın sonuna geliyor

PEDRO'DAN AÇIKLAMA

Joao Pedro, Fenerbahçe'nin Giresunspor ile oynadığı karşılaşmada iki sarı kart görerek oyun dışında kalmıştı. Fenerbahçe taraftarları Joao Pedro'ya tepki göstermişti. İtalyan yıldız sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak "Takımımı yalnız bıraktığım için üzgünüm. Bu kötü günün sorumluluğu bana ait ve bunu unutmayacağım. Bu negatif bir an ama beni düşürmesine izin vermem. Kolay kolay pes etmem. Asla vazgeçmeyeceğimden emin olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Duyurdular: Maceranın sonuna geliyor