Fenerbahçe Fenerbahçe'de Edin Dzeko ve Dusan Tadic faktörü! Transferde örnek oldu

Fenerbahçe'de Edin Dzeko ve Dusan Tadic faktörü! Transferde örnek oldu

06.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de masaya oturulan futbolculara hedefler anlatılırken, Dzeko ve Dusan Tadic’in kadroda yer almaları örnek gösteriliyor. Sarı-lacivertli yönetim iki yıldızın takıma dahil edilmelerini hedefteki oyuncuları ikna etmek için ciddi bir koz olarak kullanıyor.

Fenerbahçede Edin Dzeko ve Dusan Tadic faktörü Transferde örnek oldu

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de Edin Dzeko ve Dusan Tadic en önemli referanslar olarak öne çıkıyor. Sarı-lacivertli kulübün, dünyaca ünlü golcü Dzeko’nun ardından Ajax’ın kaptanı Tadic’i kadrosuna katması transfer çalışmaları sırasında yönetimin elini güçlendiriyor.

Transferde masaya oturulan oyunculara hedefler anlatılırken, Dzeko ve Tadic’in kadroda olması örnek veriliyor. Sarı-lacivertli yönetim iki yıldızın kadroya dahil edilmelerini hedefteki oyuncuları ikna etmek için ciddi bir koz olarak kullanıyor.

Orta sahayı deneyimli bir 6 numarayla güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, Milan’da top koşturan Bosna Hersekli yıldız Rade Krunic’in transferi konusunda Edin Dzeko’dan destek alıyor. Dzeko, milli takımda kaptanlığını yaptığı Krunic’e sarılacivertli kulübü ve hedeflerini anlatarak transferde etkin rol oynuyor.

Karl Toko Ekambi ile yapılan görüşmelerde de Dzeko ve Tadic’in takımdaki varlıkları öne çıkarıldı. Lyon’da top koşturan Kamerunlu sol kanat oyuncusuna sarı-lacivertli takımın şampiyonluk hedefinin yanı sıra Dzeko ve Tadic’in bu plan doğrultusunda kadroya dahil edildikleri aktarıldı.

Fenerbahçe’ye gelmeyi kabul eden Ekambi’nin Dzeko ve Tadic’in kadroda olmasından etkilendiği vurgulandı. Lyon’dan ayrılma kararı alan 30 yaşındaki yetenekli futbolcunun kısa süre içinde Fenerbahçe ile sözleşme imzalayabileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Edin Dzeko ve Dusan Tadic faktörü Transferde örnek oldu

DİNAMO ZAGREB’İN TAVRI ÇOK ZORLUYOR

Fenerbahçe, Hırvat kaleci Dominik Livakovic’i kadrosuna katmak için uzun süredir yoğun çaba harcamasına rağmen henüz hedefine ulaşamadı. Sarı-lacivertliler, 10 milyon euronun altında bir bonservis ödeyerek kulübüyle sözleşmesi 2024’te bitecek Livakovic’i hemen almak istiyor. Ancak Dinamo Zagreb’in 10 milyon euroluk serbest kalma maddesinin ödenmesi konusunda uzlaşmaz bir tutum sergilemesi transferin önünü tıkıyor. Dinamo Zagreb transferde sadece Fenerbahçe’yi değil Ajax’ı da bir hayli zorluyor. Josip Sutalo’ya resmen talip olan Hollanda kulübü, Dinamo Zagreb’in bonservis bedelinde indirime yanaşmaması yüzünden transferi bitiremiyor. Hırvat ekibinin tıpkı Livakovic’te olduğu gibi Sutalo’da da serbest kalma maddesinde yazan bedelin ödenmesini şart koştuğu aktarıldı. “Tok satıcı” olan Dinamo Zagreb’in bu tutumunu transfer sürecinin son günlerine kadar devam ettirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

ZAJC, MERT VE BARTUĞ KADRODA

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Sloven ekibi Maribor’la eşleşen Fenerbahçe yeni kadrosunu UEFA’ya teslim etti. Sarı-lacivertlilerde sözleşmesi uzatılan Miha Zajc’ın yanı sıra yeni transferlerden Mert Müldür, Umut Nayir ve Bartuğ Elmaz’in isimleri listeye eklendi.

Sakatlıkları bulunan Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş ve Emre Mor ise listeden çıkarıldı. Serdar Dursun ve Burak Kapacak da yeni kadroda yer almadı. Sarı-lacivertlilerin son 24 saate kadar kadroda iki değişiklik yapma hakkı bulunuyor.

Yazarlar