Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu gelişmesi!

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu gelişmesi!

22.03.2022 - 09:57 | Son Güncellenme:

Son dönemde gösterdiği performans ile takımın sevgilisi haline gelen ve Fenerbahçe ile sözleşme uzatan Ferdi Kadıoğlu ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu gelişmesi

Fenerbahçe'nin parlayan isimlerinden olan Ferdi Kadıoğlu verdiği mücadele ile taraftarının sevgilisi haline geldi. Bir süredir takımdan uzak kalan genç futbolcuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

A MİLLİ TAKIMI TERCİH ETTİ
22 yaşındaki oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun Türkiye Millî Takımını tercih ettiğini açıklamıştı. TFF'nin açıklamasında, "Ferdi Kadıoğlu'na, ay-yıldızlı formayla nice başarılar kazanacağı bir milli takım kariyeri diliyoruz." denildi.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu gelişmesi

 

6 İSİMLE İMZA TÖRENİ
Fenerbahçe Kulübü, Başkan Ali Koç'un da katılımıyla Arda Güler, İsak Vural, Ferdi Kadıoğlu, Muhammed Gümüşkaya, Ertuğrul Çetin ve Melih Bostan ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Ferdi Kadıoğlu'nun kız arkadaşını tanımaması gülüşmemelere sebep oldu.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu gelişmesi

ALİ KOÇ: SEN KİMSİN?
İmza töreninin ardından toplu fotoğraf çekimine geçildi. Sadece futbolcuların çekildiği sırada yakınları sahneyi terk etti. O sırada Ali Koç davetlilerle ilgilenirken bir kıza 'Sen kimsin?' diye sordu.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu gelişmesi

'AFERİN FERDİ'
Ali Koç cevap olarak 'Ferdi' karşılığını aldı. Soru sorduğu kişinin Ferdi'nin kız arkadaşı olduğunu öğrenince 'Aferin Ferdi' dedi. Bu diyalog futbolcular arasında gülüşmelere sebep oldu.

TAKIMA DÖNMEYE HAZIRLANIYOR

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Slavia Prag ile 24 Şubat'ta oynanan rövanş maçında sakatlanmıştı. Yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kalan Ferdi Kadıoğlu, Milli arada takıma dönmeye hazırlanıyor.

Tedavi sürecinin sonuna gelen 22 yaşındaki yıldızın en geç önümüzdeki hafta arkadaşlarıyla birlikte çalışmalara başlaması ve Kayseri maçında kadroda olması bekleniyor.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu gelişmesi

KADIOĞLU: 'İYİ Kİ FENERBAHÇE'

Fenerbahçe'de bu sezon muhteşem bir performans sergileyen Ferdi Kadıoğlu sözlerine 'İyi ki Fenerbahçe' diyerek başladı. Genç oyuncu konuşmasına şu şekilde devam etti: "4 yıl önce buraya küçük bir çocuk olarak geldim. Savaşmaya hazırım. Burada kupalar kazanmak istiyorum ve bunun için her şeyimi vereceğim."