Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, Spartak Trnava maçına damga vurdu! Kariyerinde bir ilke imza attı

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, Spartak Trnava maçına damga vurdu! Kariyerinde bir ilke imza attı

14.12.2023 - 21:50 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Spartak Trnava müsabakasında gösterdiği performansla parmak ısırttı.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu, Spartak Trnava maçına damga vurdu Kariyerinde bir ilke imza attı

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun 6'ncı haftasında Fenerbahçe'nin Spartak Trnava'yla karşı karşıya geldiği müsabakada Ferdi Kadıoğlu'nun performansı dikkat çekti. 24 yaşındaki sol bek, Spartak Trnava müsabakasında gösterdiği performansla kariyerinde bir ilki başardı.

Haberin Devamı

Kadıköy'de oynanan mücadeleye taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tribünlerin büyük bir bölümünün dolu olduğu gözlemlendi. Konuk takım Spartak Trnava'nın taraftarları da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini aldı.

DZEKO GOLE ÇOK YAKLAŞTI

Heyecan dolu maçın 23'üncü dakikasında Ferdi Kadıoğlu, ceza sahasına kadar topu sürdükten sonra altıpas bölgesine şık bir pas gönderdi. Edin Dzeko'nun gelişine şutunda kaleci topu son anda kornere çelme başarısı gösterdi.

FERDİ AĞLARI HAVALANDIRDI

Zorlu mücadelenin 36'ncı dakikasında Dusan Tadic'in duvar pası sonrası topla buluşan Ferdi Kadıoğlu, sol kanattan savunma arkasına sarktıktan sonra ceza sahasına girdi ve şık bir vuruş yaptı. Ferdi Kadıoğlu'nun şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Fenerbahçe bu golle 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Haberin Devamı

Opta'nın verilerine göre; Spartak Trnava ağlarını havalandıran Ferdi Kadıoğlu, Avrupa kupalarında ilk kez ceza sahası içinden gol attı.

Spartak Trnava maçının ilk yarısında rakip ceza sahasında 36 kez topla buluşan Fenerbahçe, bu sezon bir Konferans Ligi karşılaşmasının ilk yarısında en yüksek sayıya ulaşan takım oldu.

DZEKO'NUN GOLÜNÜ HAZIRLADI

Karşılaşmanın 59'uncu dakikasında Fenerbahçe'de sol kanatta topla buluştuktan sonra paralel bir şekilde ters kanada doğru koşan Ferdi Kadıoğlu, savunmanın arkasına sarkan Edin Dzeko'ya pasını aktardı. Bosna Hersekli forvetin şutunda top direkten döndü. Dönen topu Dusan Tadic kaleye gönderdi, Takac araya girdi. Edin Dzeko zor pozisyonda yaptığı vuruşla skoru 3-0'a getirdi.

FERDİ'DEN 2'NCİ GOL SEVİNCİ

Fenerbahçe'nin Spartak Trnava ile oynadığı maçta ilk golü atan Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 2'nci kez rakip fileleri havalandırdı. 24 yaşındaki sol bek aynı süreçte 3 asist üretti.

Yazarlar