Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan şampiyonluk mesajı! 'Son düdüğe kadar savaşın'

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan şampiyonluk mesajı! 'Son düdüğe kadar savaşın'

26.05.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig’deki son maçında İstanbulspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe’de hafta boyunca birlik beraberlik mesajları verildi. Galatasaray’ı yenerek şampiyonluk şansını sürdüren sarı-lacivertli takımda her hazırlık mutlu sona ulaşılabilecek şekilde yapıldı.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan şampiyonluk mesajı Son düdüğe kadar savaşın

Fenerbahçe’de yönetiminden teknik heyetine, oyuncusundan taraftarına herkesin gözü sahada, aklı Konyaspor-Galatasaray maçında olacak...

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler son hafta kazanıp, sarı-kırmızı takımın mağlup olması halinde sezonu şampiyonlukla noktalacak. Hafta boyunca yapılan idmanlarda hem Teknik Direktör İsmail Kartal, hem de kaptanlar diğer oyuncuların moralini yüksek tutmak için toplantılar yaparken, her hazırlık sezon mutlu sonla bitecekmiş gibi yapıldı.

Yapılan toplantılarda ayrıca birçok kararlar alındı. Takımda 10 eksik bulunmasına rağmen mücadelede forma giyemeyecek oyuncular da Ülker Stadı’na gelecek ve arkadaşlarına destek verecek. Böylece Kadıköy’de müthiş bir kenetlenme yaşanacak. Ayrıca sonuç ne olursa olsun sezon boyunda hiçbir maçta desteklerini esirgemeyen taraftara teşekkür edilecek.

Öte yandan son toplantıda ise İsmail Kartal oyuncularına son uyarılarını yaptı. Tecrübeli çalıştırıcının şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

Haberin Devamı

“Öncelikle şunu söylemeliyim sonuç ne olursa olsun hepinizle gurur duyuyorum. Uzun süre 10 kişi mücadele edip Galatasaray’ı evinde yenmemiz ne kadar kaliteli ve inanmış bir kadroya sahip olduğumuzu gösterdi. Evet her şey bizim elimizde değil. Rakibimiz bir puan alması halinde bile şampiyon olacak. Ama bizim de hala şansımız devam ediyor. Her zaman sürpriz sonuçlar çıktı, çıkmaya devam edecek. Bunu sahada hiç unutmayım ve son düdüğe kadar savaşın.”

Yazarlar