Fenerbahçe Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci derken ters köşe! Sırada Stefan Savic de var

Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci derken ters köşe! Sırada Stefan Savic de var

10.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, ara transferde stoper için iki isim üzerinde duruyor. Önceliği Savic olmak üzere, Bonucci ile de flört eden sarı-lacivertlilerin ikisini birden alabileceği vurgulandı. Kadıköy ekibi, ikinci yarı için sakatlıkları da göz önünde bulunduruyor.

Fenerbahçe’de stoper için Savic ile Bonucci’yi aynı anda kadroya katmanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin önceliği, Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic... Bonservissiz kulübünden ayrılma ihtimali olan 33 yaşındaki futbolcu, bu yüzden yüksek maaş talebinde bulunuyor. Fenerbahçe de bu maaşı indirmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Bu temaslar devam ederken alternatifler üzerinde de duruldu. Bu isimlerin başında da Leonardo Bonucci geliyor. 36 yaşındaki stoper, takımı Union Berlin’den ayrıldı. İtalya’dan da teklifler alan tecrübeli stoper için Dzeko devreye girdi ve ikna etti.

Son detayların görüşüldüğü İtalyan stoper, ekonomik açıdan çok uygun...

Bu görüşmeler devam ederken, Bonucci hamlesi sayesinde Savic’in fiyat indirmesini bekliyor. Eğer istenen seviyelere inerse sarı-lacivertliler hem Bonucci hem de Savic’i aynı anda transfer edebilir.

Haberin Devamı

20 OCAK DETAYI

İki stoperi aynı anda takıma katma fikrinin altında önemli sebepler yatıyor. Birincisi, Becao’nun sakatlığı... İyileşen futbolcunun, 20 Ocak gibi takım çalışmalarda katılması planlanıyor. Ancak form tutması biraz daha zaman alacak. Ayrıca bu tip sakatlıkların nüksetme ihtimali de bulunuyor.

Djiku da, Afrika Kupası’nda ve sonuna kadar ülkesi ile devam edebilir. Ayrıca bunlardan bağımsız olarak, sakatlık ihtimali de göz önünde bulunduruluyor.

Sarı-lacivertliler bu sezon iki stoperi sakatlık sebebiyle aynı anda kaybetmiş, bu süreçte önemli puanlar kaybetmişti.

TADIC İLE DEVAM

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, yapılan eleştirilere rağmen Tadic’ten memnun... Tecrübeli futbolcunun kenera çekilmesi gerektiği yorumlarına karşın Kartal, tecrübeli futbolcudan vazgeçmeyi düşünmüyor. Bugünkü karşılaşmada da Tadic’in, oyunun mimarı olarak sahaya sürülmesi planlanıyor.

İrfan Can ve Cengiz Ünder arasında bir karar vermek zorunda olan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kararını bugün verecek.

İrfan Can cezalı olduğu için İstanbulspor maçında Cengiz forma giymiş ve dört gol atarak maçın yıldızı olmuştu. Buna rağmen İrfan’ın bir adım önde olduğu öğrenildi.

Yazarlar