Fenerbahçe Fenerbahçe'de Miguel Crespo'ya transfer kancası! İspanyollar peşine düştü

Fenerbahçe'de Miguel Crespo'ya transfer kancası! İspanyollar peşine düştü

14.05.2023 - 19:34 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin tecrübeli orta sahası Miguel Crespo konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli orta saha için İspanya'dan iki takımın talip olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçede Miguel Crespoya transfer kancası İspanyollar peşine düştü

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de forma giyen Miguel Crespo'ya talip çıktı. Sarı-lacivertlilerin 26 yaşındaki orta sahasına İspanya'dan Atletico Madrid'in yanı sıra bir takımın daha kanca attığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin Miguel Crespo için istediği bonservis bedeli de netlik kazandı. 26 yaşındaki futbolcu için sezon sonunun beklendiği kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

GEÇEN SEZON GELDİ

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon başında Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda kadroya dahil edilen Portekizli futbolcu gösterdiği performansla dikkat çekti. Sarı-lacivertliler bu transfer için Estoril Praha'ya 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Fenerbahçe'nin bir sonraki satıştan Estoril Praha'ya yüzde 20 pay vereceği kaydedildi.

Fenerbahçe ile 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Miguel Crespo bu sezon 36 müsabakada forma şansı buldu. Jorge Jesus'un genellikle oyuna sonradan dahil ettiği Portekizli futbolcu bu süreçte 3 gol ve 4 asist üretti.

Haberin Devamı

İSPANYA'DAN İKİ TAKIM TALİP

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Miguel Crespo'ya İspanya'dan iki takım talip oldu. La Liga ekiplerinden Mallorca ile Atletico Madrid'in 26 yaşındaki oyuncuyu yakın takibe aldığı kaydedildi. İspanya'dan talip olan iki takımın sezon sonunda Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı belirtildi.

Miguel Crespo için Fenerbahçe'nin istediği bonservis bedeli de netlik kazandı. Sarı-lacivertlilerin Portekizli futbolcu için 15 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği aktarıldı.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek Miguel Crespo'nun güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro.