Fenerbahçe Fenerbahçe'de Samet Akaydin gözyaşlarını tutamadı! Doğrudan soyunma odasına gitti

Fenerbahçe'de Samet Akaydin gözyaşlarını tutamadı! Doğrudan soyunma odasına gitti

04.11.2023 - 20:58 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 11'inci haftasında Trabzonspor'a mağlup olan Fenerbahçe'de Samet Akaydin, oyundan alındıktan sonra gözyaşlarını tutamadı.

Fenerbahçede Samet Akaydin gözyaşlarını tutamadı Doğrudan soyunma odasına gitti

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u konuk ettiği maça ilk 11'de başlayan Samet Akaydin, bordo-mavililer karşısında beklenen performansı sergileyemedi. Taraftarın tepki gösterdiği Samet Akaydin, 73'üncü dakikada kenara alındı.

Haberin Devamı

Samet Akaydin, Trabzonspor maçında kenara alındıktan sonra duygusal anlar yaşadı. Tecrübeli savunmacı gözyaşlarına hakim olamadı.

PEPE'NİN GOLÜNDE HATA YAPTI

Fenerbahçe'de Rodrigo Becao ve Alexander Djiku'nun sakatlığı sonrası savunma tandeminde Jayden Oosterwolde ile birlikte görev yapan Samet Akaydin, Nicolas Pepe'nin attığı golde yaptığı hatayla dikkat çekti.

Tecrübeli savunmacının hatası sonrası stadyumdaki bazı taraftarlar ıslıklı tepki gösterdi. Samet Akaydin'a tepkiler dakikalarca sürdü. Bu sırada bazı taraftarlar da tecrübeli futbolcuya alkışla moral verdi.

DOĞRUDAN SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 74'üncü dakikada Samet Akaydin'ı kenara aldı. Samet Akaydin bu değişiklik sonrası doğrudan soyunma odasına yöneldi.

Haberin Devamı

Tecrübeli stoper bu değişiklik sonrası duygusal anlar yaşadı. Samet Akaydin'ın soyunma odasının tünel girişinde gözyaşlarına hakim olamadığı gözlemlendi.