Fenerbahçe Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski durdurulamıyor! Bu sezon Süper Lig'de bir ilk

Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski durdurulamıyor! Bu sezon Süper Lig'de bir ilk

01.10.2023 - 16:32 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Fenerbahçe, Rizespor ile karşı karşıya geldi. Mücadelede sarı-lacivertli ekibin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski bu sezon bir ilke imzasını attı.

Fenerbahçede Sebastian Szymanski durdurulamıyor Bu sezon Süper Ligde bir ilk

Süper Lig'in 7'nci haftasında Fenerbahçe, Rizespor'u konuk etti. Mücadeleye Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski damgasını vurdu.

Haberin Devamı

SARI-LACİVERTLİLERDE 5 EKSİK

Fenerbahçe, Rizespor maçına 5 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ve Emre Mor'un yanı sıra Serdar Aziz hafif sakatlığı, Miha Zajc tedbir amaçlı, Batshuayi ise teknik ekip kararıyla forma giyemedi.

OSAYİ-SAMUEL FORMASINA KAVUŞTU

Fenerbahçe'de hafif sakatlığı bulunan ve Başakşehir maçında forma giyemeyen Bright Osayi-Samuel, Rizespor karşısında formasına kavuştu. Osayi-Samuel, mücadeleye ilk 11'de başlarken geçtiğimiz hafta yerine forma giyen Oosterwolde yedek soyundu.

TARAFTARLARDAN DESTEK

Fenerbahçeli taraftarlar, Rizespor maçında tribünleri doldurdu. Sarı-lacivertli taraftarlar yoğun yağışa rağmen takımlarını desteklemek için Ülker Stadyumu'na geldi. Tribünlerin tamamının dolu olduğu gözlendi. Öte yandan Rizespor taraftarları da kendilerine ayrılan yeri doldurdu.

Haberin Devamı

SZYMANSKI GOLÜNÜ ATTI

Fenerbahçe Polonyalı yıldızı Szymanski ile maçın henüz başında öne geçti. 3. dakikada Tadic'in sol kanattan ortaladığı topa kale ağzında dokunan Szymanski fileleri havalandırdı.

Sarı-lacivertli formayla şu ana kadar 14 maçta görev yapan yıldız futbolcu 8. golünü kaydetti.

BU SEZON EN ERKEN GOL

Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Szymanski, 2 dakika 2 saniyeyle bu sezon Süper Lig'deki en erken golü kaydetmeyi başardı.

ALEX'İ GERİDE BIRAKTI

Opta'da yer alan verilere göre Sebastian Szymanski, Süper Lig'de Alex de Souza'dan (2004/05'te 7 maç) bu yana Fenerbahçe formasıyla beş gole en hızlı ulaşan orta saha oyuncusu oldu

Yazarlar