FenerbahçeFenerbahçe'de şok! Kjaer en az 3 hafta yok

Fenerbahçe'de şok! Kjaer en az 3 hafta yok

08.09.2015 - 16:15 | Son Güncellenme:

Ülkesinin Ermenistan ile oynadığı maçın son anlarında bileğine aldığı darbenin ardından sakatlık yaşayan Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunmacısı Simon Kjaer'in en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Fenerbahçede şok Kjaer en az 3 hafta yok

Danimarka Milli Takımı'nın, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Ermenistan'la yaptığı maçta sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu Simon Kjaer'in, en az 3 hafta takımdaki yerini alamayacağı açıklandı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Kjaer'in ayak bileğinde bağ kopmasının ardından, eklem etrafında ödem ve kanama oluştuğu, ayak bileği eklem kapsülünde yırtık meydana geldiği, iki kemik arasındaki zarda da ödem tespit edildiği bildirildi.
Portekiz Milli Takımı'nın Arnavutluk maçı aday kadrosunda yer alan, maçtan önce sağ üst ön adalesinde sertleşme oluşan Bruno Alves'in tedavisine başlandığı, kasığında sakatlığı bulunan Abdoulaye Ba'nın da tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

KEŞFETYENİ
Oğlu resmen gençliği! Benzerliği görenler 'yok artık' dedi
Oğlu resmen gençliği! Benzerliği görenler 'yok artık' dedi

Cadde | 14.06.2025 - 10:32

"Çılgın Bediş" dizisinde canlandırdığı Oktay karakteriyle hafızalara kazınan Cenk Torun’un oğlu liseden mezun oldu.

Yazarlar