Fenerbahçe Fenerbahçe'de transfer bitmedi! Rade Krunic sonrası 2 yeni hedef

Fenerbahçe'de transfer bitmedi! Rade Krunic sonrası 2 yeni hedef

14.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Devre arası döneme Bonucci ve Krunic’i alarak hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe’de yönetimin, bir stoper ve golcü arayışında olduğu öğrenildi.

Fenerbahçede transfer bitmedi Rade Krunic sonrası 2 yeni hedef

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic transferiyle yaz döneminde olduğu gibi devre arasına da hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe’de yönetimin transfer çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Djiku ve Becao’nun sakatlandığı dönemde stoper bölgesinde sorunlar yaşayan sarı-lacivertliler, Bonucci’nin dışında bu bölgeye bir isim daha almak istiyor.

Fenerbahçe’den çok yüksek bir maaş talebinde bulunan Savic indirime giderse kadroya dahil edilecek. Eğer bu operasyon gerçekleşmezse, idareciler alternatiflere yönelip bir stoper daha alacak.

Yönetimin bir de forvet arayışında olduğu bildirildi. Edin Dzeko ve Michy Batshuayi gibi iki yıldız ismin arasında kalan ve beklediği süreleri bulamayan Umut Nayir düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor. Birçok Türk ekibinin radarında olan tecrübeli golcüyü Cardiff’in de istediği ortaya çıktı. Umut giderse, defansın ardından forvete de bir takviye yapılacak.

Haberin Devamı

"SONUNDA BURADAYIM"

Ara transfer döneminde Fenerbahçe, Leonardo Bonucci’nin ardından Rade Krunic’i de rentlerine bağladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz; Rade Krunic ve kulübü Milan ile anlaşmaya varmıştır. Satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak renklerimize bağladığımız oyuncuya hoş geldin diyoruz” ifadeleri kullandıldı.

Krunic ise “Fenerbahçe burada olmamı çok istedi ve bu beni çok mutlu etti. Sonunda buradayım. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımızın sahada her şeyimi vereceğimi bilmesini isterim. Mücadele ettiğimiz her kulvarda şampiyonluk için her şeyimi vereceğim” dedi.

"SABIRSIZLANIYORUM"

Fenerbahçe’nin tecrübeli stoperi Samet Akaydın, Panathinaikos ile anlaşma sağladı. Teknik direktörlük görevine Fatih Terim’in getirilmesinin ardından Yunan ekibi, sarı-lacivertli ekiple bir süredir görüşmelerini sürdürüyordu. Anlaşmanın sağlanmasıyla 29 yaşındaki futbolcu dün Atina’ya gitti.

Sağlık kontrollerinden geçecek milli oyuncu resmi imzayı atacak. Havalimanında açıklamalarda bulunan Akaydın, “Buraya gelmemde Fatih Terim büyük rol oynadı. Panathinaikos’ta oynamak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Yazarlar