Fenerbahçe Fenerbahçe'den, Fred'in ardından bir bomba daha! 'Bonservissiz getiririm'

Fenerbahçe'den, Fred'in ardından bir bomba daha! 'Bonservissiz getiririm'

12.08.2023 - 10:44 | Son Güncellenme:

Transfer döneminde yıldız isimlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe hız kesmiyor. En son Fred'le anlaşan sarı-lacivertli ekip için bomba bir iddia daha gündeme geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçeden, Fredin ardından bir bomba daha Bonservissiz getiririm

Fenerbahçe transferde durmak bilmiyor. Sağ kanadını yıldız bir isimle takviye etmek isteyen Fenerbahçe'nin gündemine yeni bir isim geldi.

Haberin Devamı

KRUNIC OLMADI FRED TRANSFERİ BİTTİ

Ön tarafı Szymanski, Tadic, Kent, Dzeko gibi isimlerle güçlendiren Fenerbahçe, savunmaya da Mert, Becao, Djiku ile güçlendirdi. Bu iki bölgenin bağlantısını sağlayacak olan 6 numara için yoğun bir çaba vardı. Milan forması giyen Krunic için girişimler olsa da, İtalyan kulübü ikna edilemedi.

Fenerbahçeden, Fredin ardından bir bomba daha Bonservissiz getiririm

Ardından Fred için çalışmalar başladı. Oyuncu ile yapılan anlaşmanın ardından, kulübü Manchester United ile masaya oturan sarı-lacivertliler bu transferi de tamamladı. KAP’a yapılan açıklamada oyuncunun bugün İstanbul’da olacağı ifade edildi.

Sarı-lacivertlilerden Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos'un transferi konusunda futbolcu ve kulübü Manchester United FC ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için yarın (12 Ağustos 2023) İstanbul'a gelecektir."

Haberin Devamı

BİR YILDIZ DAHA

Takvim'de yer alan habere göre Sarı-Lacivertliler, Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Anthony Martial için harekete geçti. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre gelecek sezon İngiltere Premier Lig'in dev ekibi Manchester United'la sözleşmesi sona erecek kanat- forvet Anthony Martial, Fenerbahçe'ye teklif edildi. Transferi için yetkili isim Erkan Sulejmani, oyuncuyu bonservis ücreti olmadan getirebileceğini F.Bahçe cephesine iletti.

Fenerbahçeden, Fredin ardından bir bomba daha Bonservissiz getiririm

ŞARTLARI DA BELLİ OLDU

Fenerbahçe Fransız yıldız Anthony Martial'i değerlendirmeye alabileceğini oyuncu cephesine bildirdi. Manchester United'dan yıllık 7 milyon Euro kazanan 27 yaşındaki oyuncu Fenerbahçe'den maaş dışında imza parası da talep ediyor.

İSMAİL KARTAL'IN ONAYI BEKLENİYOR

Martial, sağ kanat, sol kanat ve santrfor mevkilerinde forma giyebiliyor. Fenerbahçe Yönetimi'nin teknik direktör İsmail Kartal'ın da onayını aldıktan sonra Manchester United kulübü ile kısa süre içerisinde görüşmelere başlayabileceği gelen haberler arasında.

Yıldız oyuncu,30 kez Fransa Milli Takımı'nda forma giydi.

Haberin Devamı

Yazarlar