Fenerbahçe Fenerbahçe'den golcü operasyonu! Görüşmeler başladı, 7 milyon euroya...

Fenerbahçe'den golcü operasyonu! Görüşmeler başladı, 7 milyon euroya...

03.08.2022 - 09:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe yönetimi, Jorge Jesus yönetiminde yeniden yapılanıyor. Ünlü teknik adamın raporu doğrultusunda şu ana kadar 10 transfer yapıldı. Sarı-lacivertli yönetim, taraftarların çok istediği golcü transferi için harekat başlattı. Ünlü yıldızla görüşmeler başlarken, transferin 7-8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında biteceği ileri sürüldü.

Fenerbahçeden golcü operasyonu Görüşmeler başladı, 7 milyon euroya...

Fenerbahçe'de transfer operasyonu sürüyor. Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertlilerde yönetim, teknik direktör Jorge Jesus'la yeni bir sayfa açtı. Fenerbahçe'nin kurmayları şu ana kadar 10 oyuncuya imza attırdı.

Haberin Devamı

10 OYUNCU TRANSFER EDİLDİ

Lincoln Henrique ile transfer sezonuna start veren sarı-lacivertliler, Bruma, Emre Mor, Luan Peres, Gustavo Henrique, Joshua King, Joao Pedro, Willian Arao, Tiago Çukur'u kadrosuna kattı.

 

Fenerbahçeden golcü operasyonu Görüşmeler başladı, 7 milyon euroya...

SOL BEKE ALIOSKI TAKVİYESİ

Son olarak daha önce ismi Galatasaray ve Trabzonspor'la anılan Ezgjan Alioski kendisini 1 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı. Makedon sol bek Suudi Arabistan'da küme düşen Al Ahli'den kiralandı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Al-Ahli takımından Kuzey Makedonyalı sol bek, Ezgjan Alioski’yi 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu. Ezgjan Alioski’ye ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçe formasıyla başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden golcü operasyonu Görüşmeler başladı, 7 milyon euroya...

SORLOTH TRANSFERİ RAFA KALKTI

Fenerbahçe taraftarları sosyal medyada dört gözle golcü transferini bekliyor. Sarı-lacivertliler, transfer listesinde yer alan Alexander Sörloth için girişimlerini sürdürüyor. Ancak Red Bull Leipzig'in 26 yaşındaki forvet için 8 milyon euro artı performans ve sportif başarı bonusları talep etmesi nedeniyle şimdilik transfer rafa kalktı. 

'ŞU ANDA LEIPZIG'DEYİM'

Önceki gün bir sarı-lacivertli taraftarın "Bugün RB Leipzig'den Alexander Sörloth ile birlikteyiz. Seni bekliyoruz Alex, Fenerbahçe'ye... Neler söylemek istersin?" sözlerine yanıt veren Norveçli golcü, "Şu anda Leipzig'deyim ama bu sezon Fenerbahçe'ye iyi şanslar diliyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

Fenerbahçeden golcü operasyonu Görüşmeler başladı, 7 milyon euroya...

MOUSSA DEMBELE ATAĞI

Fanatik'te yer alan habere göre; sarı-lacivertliler'in golcü transferinde gündemine bir kez daha Moussa Dembele girdi. Fransız ekibi Lyon'da forma giyen yıldız forvet için girişimde bulunulduğu öğrenildi. Lyon'un bu sezon başında Arsenal'den Alexandre Lacazetti' alması, Dembele'nin direkt ilk 11'de forma giyme şansını bir hayli azaltmıştı. 26 yaşındaki golcünün menajeri ve kulübüyle görüşmelere başlandığı iddia ediliyor.

7-8 MİLYON EUROYA TRANSFER BİTEBİLİR

Haberin Devamı

Fenerbahçe 'nin 7-8 milyon euro civarında bir bonservis bedeliyle işi bitirebileceği öne sürülüyor. Dembele transferinde aksilik çıkarsa alternatif isim Plea. En az 8 milyon euro isteyen Mönchengladbach'dan indirim bekleniyor. Katar'ın Al-Arabi takımında oynayan eski Hataysporlu Boupendza konusunda da kiralık üzerinde temaslar sürüyor.

34 MAÇTA 24 GOLE DİREKT KATKI SUNDU

Dembele geçen yıl Lyon'da çok parlak bir sezon geçirdi. Tüm kulvarlarda toplam 34 maça çıkan yıldız oyuncu, 20 kez ağları salladı, 4 de gol pası verdi. 26 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.   

Yazarlar