Fenerbahçe Fenerbahçe'den Hatayspor'a transfer! Ali Koç'tan Volkan Demirel'e: İkna edersen al götür

Fenerbahçe'den Hatayspor'a transfer! Ali Koç'tan Volkan Demirel'e: İkna edersen al götür

19.01.2023 - 18:11 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Akdeniz ekibinin teknik direktörü Volkan Demirel'in Fenerbahçe'den tecrübeli futbolcuyu transfer etmek istediği ortaya çıktı. Volkan Demirel ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasındaki görüşmenin ayrıntıları belli oldu.

Fenerbahçeden Hatayspora transfer Ali Koçtan Volkan Demirele: İkna edersen al götür

Volkan Demirel yönetimindeki Atakaş Hatayspor'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Akdeniz ekibinin transfer gündemine Fenerbahçeli yıldızın geldiği öne sürüldü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel arasındaki ilk transfer görüşmesinin gerçekleştiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor, ara transfer döneminde takıma ilk takviyesini stoper tandemine yaptı. Akdeniz ekibi, Fatih Karagümrük'le karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayıran Burak Bekaroğlu'nu kadrosuna dahil etti. Hatayspor'da genç santrfor Koray Yağcı ise TFF 2. Lig ekibi Isparta 32 Spor'a kiralandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Hatayspora transfer Ali Koçtan Volkan Demirele: İkna edersen al götür

DEVREYİ DÜŞME HATTINDA TAMAMLADI

Hatayspor adına sezonun ilk yarısı istenildiği gibi geçmedi. Volkan Demirel'in öğrencileri 18 müsabakada rakiplerini 4 kez mağlup etti, 5 beraberlik aldı. Hatayspor, Süper Lig'de oynadığı maçlarda 9 kez rakiplerine yenildi ve 17 puan toplama başarısı gösterdi. Hatayspor bu performansıyla küme düşme hattında yer aldı.

Haberin Devamı

BERTUĞ'A BÜYÜK İLGİ

Hatayspor'un genç santrforu Bertuğ Yıldırım gösterdiği performansın ardından Avrupa'dan ve Türkiye'den takımların dikkatini çekti. 20 yaşındaki santrforun Galatasaray ile Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu kaydedildi. Bertuğ Yıldırım için Avrupa'dan kulüplerin de ilgisinin bulunduğu iddia edildi.

HATAY'DA GÜNDEM MERT HAKAN

Asi Gazetesi'nin haberine göre; Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Ali Koç ile bir transfer görüşmesi yaptı. Bu görüşmenin Mert Hakan Yandaş için olduğu kaydedildi.

Volkan Demirel'in Fenerbahçeli futbolcuyu Hatayspor'a transfer etmek istediğini Ali Koç'a bildirdiği aktarıldı. Ali Koç'un Volkan Demirel'in bu talebine "Eğer ikna edersen al götür Volkan" cevabını verdiği vurgulandı.

Fenerbahçeden Hatayspora transfer Ali Koçtan Volkan Demirele: İkna edersen al götür

1 GOL VE 1 ASİST ÜRETTİ

28 yaşındaki orta saha bu sezon Fenerbahçe formasını 12 müsabakada terletti. Jorge Jesus, Mert Hakan Yandaş'a toplam 336 dakika forma şansı verdi. Mert Hakan Yandaş bu süreçte 1 gol ve 1 asist üretti. 28 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor. Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

Haberin Devamı

Bursa Güven ve Yeşil Bursa altyapılarında forma giyen Mert Hakan Yandaş daha sonra sırasıyla; Oyak Renaultspor, Altınordu, Tire 1922 Spor, Menemen Belediyespor ve Sivasspor formaları giydi. Fenerbahçe, 2020-2021 sezonu başında bonservis bedeli ödemeden tecrübeli futbolcuyu kadrosuna dahil etti.

Fenerbahçeden Hatayspora transfer Ali Koçtan Volkan Demirele: İkna edersen al götür

CSKA MOSKOVA PEŞİNDE

Fenerbahçe'nin tecrübeli orta sahası Mert Hakan Yandaş'a CSKA Moskova'nın da ilgisinin olduğu kaydedildi. Rusya temsilcisi sezon başında da 28 yaşındaki futbolcu için sarı-lacivertlilerin kapısını çalmıştı.

Yazarlar