Fenerbahçe Fenerbahçe'den Hırvatistan operasyonu! İki yıldız için görüşmeler başladı

Fenerbahçe'den Hırvatistan operasyonu! İki yıldız için görüşmeler başladı

08.09.2023 - 10:41 | Son Güncellenme:

Transferin kapanmasına sayılı günler kalırken, 6 numara arayışlarına devam eden Fenerbahçe rotayı Hırvatistan'a çevirdi. İki yıldız oyuncu için temaslar başladı.

Fenerbahçeden Hırvatistan operasyonu İki yıldız için görüşmeler başladı

Fenerbahçe'de gündemin tek maddesi teknik direktör İsmail Kartal'ın ısrarla istediği 6 numara transferi... Yönetim geniş bir liste hazırladı. Her geçen gün bu listeye yeni isimler de dahil oluyor.

Haberin Devamı

SAHADA LİDER BOL

Sarı-lacivertli takımda bu sezon lider futbolcular dikkat çekiyor. Inter’den gelen Edin Dzeko takımın hem kaptanlığını hem de liderliğini üstlendi. Ajax’dan transfer edilen Dusan Tadic takımın oyun lideri oldu. Rodrigo Becao, savunma hattının lideri olarak öne çıktı.

Fenerbahçeden Hırvatistan operasyonu İki yıldız için görüşmeler başladı

Dinamo Zagreb’den uzun uğraşlar sonunda getirilen Dominik Livakovic kısa süre içinde kaleyi teslim alacak. Manchester United’dan renklere bağlanan Fred orta sahada liderlik özellikleriyle vitrine çıkarken kısa sürede ciddi katkı yaptı.

STOPERDE ALTERNATİF OOSTERWOLDE
Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın göreve gelmesiyle birlikte performansını yükselten isimlerden biri de Jayden Oosterwolde oldu. Jorge Jesus döneminde şans bulamayan Hollandalı genç sol bek, Kartal’ın takımın başına geçmesiyle formayı aldı. Peres’in sakatlığı, Emir Ortakaya’nın da kiralık gitmesi nedeniyle stoper bölgesinde sıkıntıya yol açacak. İsmail Kartal bu durumda sol stoper pozisyonunda Oosterwolde’yi kullanmayı planlıyor.

Haberin Devamı

6 NUMARA İÇİN PASALIC VE MICIC RADARA GİRDİ

Son olarak iki Hırvat yıldız, Mario Pasalic ile Josip Misic gündeme gelen oyuncular oldu. Fenerbahçe, bu yaz döneminde daha önce de Atalanta’lı Pasalic için hamle yapmıştı. İtalyan ekibi transfere yeşil ışık yaksa da başarılı futbolcu gelmeye sıcak bakmamıştı. Ancak Pasalic, bu sezon Atalanta’da fazla forma şansı bulamayacağının farkına vardı.

Fenerbahçeden Hırvatistan operasyonu İki yıldız için görüşmeler başladı

PASALIC 45 DAKİKA SÜRE ALABİLDİ

Teknik direktör Gasperini, ligin ilk haftasındaki Sassuolo maçında öğrencisine 45 dakika şans verirken, sonraki Frosinone ve Monza karşılaşmalarında kulübede oturttu. Fenerbahçe’nin, 28 yaşındaki oyuncunun bu kez ikna olmasını umarak bir kez daha girişimlere başladığı öğrenildi. Hem Atalanta hem de Pasalic’in menajeriyle görüşmeler yürütülüyor.

MISIC İÇİN TEMASLAR BAŞLADI

Fenerbahçe’nin diğer Hırvat adayı ise Josip Misic. Sarı-Lacivertliler, Dominik Livakovic transferi sonrası bu kez de 29 yaşındaki orta saha oyuncusu için Dinamo Zagreb’in kapısını çaldı.

Fenerbahçeden Hırvatistan operasyonu İki yıldız için görüşmeler başladı

MENAJERİ F.BAHÇE'NİN İLGİSİNİ DOĞRULADI

Sports Digitale’ye konuşan başarılı futbolcunun menajeri Mladen Grgic konuyla ilgili olarak, “Misic çok önemli bir isim. Hırvatistan’da yarın (bugün) transfer sona eriyor. Dinamo Zagreb satmak istemiyor. Ancak Fenerbahçe’nin ilgisini görmezden gelemem” ifadelerini kullandı. Yıldız futbolcu, Livakovic’in ayrılmasının ardından takım kaptanlarından biri olmuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar