Fenerbahçe Fenerbahçe'den sessiz sedasız 2 bomba daha! Transferde kritik hafta

Fenerbahçe'den sessiz sedasız 2 bomba daha! Transferde kritik hafta

10.09.2023 - 09:19 | Son Güncellenme:

15 Eylül'de bitecek olan transfer dönemi öncesi sayılı günler kalar Fenerbahçe, iki yıldız için gaza bastı. Sarı-lacivertli ekibin listesindeki 2 yıldız için kritik haftaya giriliyor. İşte detaylar...

Fenerbahçeden sessiz sedasız 2 bomba daha Transferde kritik hafta

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde yer aldıkları tüm kulvarlarda başarı hedefleyen Sarı Lacivertliler, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kadrolarını birçok önemli isimlerle güçlendiren Kanarya, şova devam etmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

YILDIZ ATAĞI!

Avrupa’da transfer döneminin kapanması sonrasında yıldız atağı başlatan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi listesini kaçırsa da ligde değerlendirebileceği isimlerin peşine düştü.

2 İSİM ÜZERİNE YOĞUNLAŞILDI

İdareciler, bu doğrultuda 2 isim üzerine yoğunlaşmış durumda... Kadrosunu; Benzema, Kante, Fabinho gibi dünyaca ünlü yıldızlarla güçlendiren Al Ittihad, İskoç ekibi Celtic’ten 29 milyon Euro’ya Jota’yı da almıştı.

Fenerbahçeden sessiz sedasız 2 bomba daha Transferde kritik hafta

JOTA YABANCI KONTENJANINA TAKILDI

Ancak Real Betis’ten stoper Luis Felipe’nin takıma transfer olmasıyla yabancı kontenjanına takılan ve gönderilmesine karar verilen Protekizli yıldız kanat Jota, Fenerbahçe’nin radarına girdi.

TEMASLAR BAŞLADI

24 yaşındaki futbolcu için Arap kulübüyle menajerler aracılığıyla temaslara başlayan Sarı-Lacivertliler, bu transferi yakın zaman içinde finalize etmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

PASALIC'TE LIVAKOVIC FAKTÖRÜ

Fenerbahçe, 6 numara transferinde İtalya Seri A ekibi Atalanta’da forma giyen Mario Pasalic üzerine yoğunlaştı. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için yoğun bir temas trafiğinde bulunan Kanarya, bu transferde son olarak Dominik Livakovic’i devreye sokmuştu.

Fenerbahçeden sessiz sedasız 2 bomba daha Transferde kritik hafta

BU HAFTA KRİTİK

İlk etapta kariyerine Türkiye’de devam etmeye soğuk bakan deneyimli oyuncuyu Livakovic üzerinden ikna etmeyi planlayan Fenerbahçe, başarılı isimden onay gelmesi sonrasında hızlı bir şekilde Atalanta’yla transfer görüşmelerine başlayacak. Sarı Lacivertliler, bu transfer konusunda yeni haftada önemli gelişmeler yaşamayı planlıyor.

Yazarlar